ECOCHEQUE

Foundation - parel

€ 8,99

6 Items
Volumekorting
Hoeveelheid Korting U bespaart
2 2% Tot € 0,36
4 5% Tot € 1,80
8 7% Tot € 5,03

Deze natuurlijke foundation in de tint Clair egaliseert de huid zonder ze uit drogen. De foundation heeft een subtiele frisse geur en blijft de hele dag zitten.

Inhoud: 30 milliliter

Deze natuurlijke foundation:

 voelt niet zwaar aan op de huid

​​​​heeft een natuurlijke finish

 is volledig vegan en niet getest op dieren

Ref: AV036

Deze biologische foundation geeft je een stralende teint en blijft de hele dag zitten. De fond de teint heeft een lichte dekking en natuurlijk effect. De jojoba-olie in de formule hydrateert, voedt en beschermt de huid.

De natuurlijke cosmetica en dagelijkse verzorgingsproducten van het Franse merk Avril zijn altijd van de hoogste kwaliteit. Hun producten moeten qua textuur, geur, efficiëntie en applicatie niet onderdoen voor traditionele cosmetica met een chemische samenstelling. 95% van de ingrediënten in Avril samenstellingen zijn natuurlijk en van natuurlijke origine, 95% van de plantaardige ingrediënten zijn afkomstig van biologische landbouw en 10% van alle ingrediënten in de hele reeks producten komt van de biologische landbouw. De meerderheid van hun producten worden gemaakt in Frankrijk, het andere deel in Italië.

Je kan deze foundation aanbrengen met je vingers, een make-upkwast of make-upsponsje. Hydrateer eerst het gezicht met een crème en breng daarna een kleine hoeveelheid aan over het hele gezicht (en de nek).

Aqua/water, cocos nucifera fruit water/cocos nucifera (coconut) fruit water*, caprylic/capric triglyceride, dicaprylyl carbonate, simmondsia chinensis seed oil/simmondsia chinensis (jojoba) seed oil*, glycerin, glyceryl stearate, alcohol** denat., lauryl laurate, polyglyceryl-2 dipolyhydroxystearate, benzyl alcohol, microcrystalline cellulose, sodium stearoyl glutamate, glyceryl caprylate, xanthan gum, medicago sativa extract/medicago sativa (alfalfa) extract**, cellulose gum, sodium phytate, tocopherol, sodium benzoate, citric acid, helianthus annuus seed oil/helianthus annuus (sunflower) seed oil, phalaenopsis amabilis extract, alcohol, sodium hydroxide, lactic acid, dehydroacetic acid, potassium sorbate, parfum/fragrance.

[+/-] may contain : ci 77491/iron oxides, ci 77492/iron oxides, ci 77499/iron oxides, ci77891/titanium dioxide.
* Ingredients from organic farming
** Processed from organic ingredients

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt