ECOCHEQUE

Stimulerend gelaatsmasker & stralingsboost BIO 50 ml - Avril

Vermindert tekenen van vermoeidheid en verheldert de teint, alle huidtypes, bio & vegan

€ 4,99

16 Items
Volumekorting
Hoeveelheid Korting U bespaart
2 2% Tot € 0,20
4 5% Tot € 1,00
8 7% Tot € 2,79
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Biologisch
Gemaakt in Frankrijk
Frans merk

Dit verkwikkende en oppeppende gezichtsmasker van Avril geeft je gezichtshuid weer een boost en laat het stralen. De natuurlijke ingrediënten werken samen om de huid te laten ontspannen en op te lichten!

  • Vermindert tekenen van vermoeidheid en laat de teint stralen
  • Geschikt voor alle huidtypes, zelfs de gevoelige huid
  • Met aardbeienextract
Ref: AV277

Geef je huid een revitaliserende glans met het verkwikkende Coup d'Éclat-gezichtsmasker van Avril. Deze biologische en vegan verzorging zorgt in een mum van tijd voor een frisse en stralende huid.

  • Geef je huid een revitaliserende glans met het verkwikkende Coup d'Éclat-gezichtsmasker van Avril. Deze biologische en vegan verzorging zorgt in een mum van tijd voor een frisse en stralende huid.

    Gebruik: Breng één tot twee keer per week aan op een schone en droge huid. Verspreid een gelijkmatige laag over het hele gezicht, vermijd de oogcontouren. Laat 10 tot 15 minuten inwerken en verwijder daarna het overtollige product met een wattenschijfje.
    Herkomst: Gemaakt in Frankrijk.
    Afmetingen: Tube van 50 ml.
    Certificeringen: BIO - Cosmos Organic & Vegan.
    Samenstelling: aqua (water), cetearyl alcohol, coco-caprylate/caprate, helianthus annuus (zonnebloem) zaadolie*, myristyl myristate, caprylic/capric triglyceride, glyceryl stearate, sucrose polystearate, cetyl palmitate, glycerine, aloe barbadensis blad sap poeder*, fragaria vesca (aardbei) bladextract, xanthaangom, chlorella vulgaris extract, sodium stearoyl glutamaat, ribose, benzyl alcohol, melkzuur, dehydroazijnzuur, sodium dehydroacetaat, parfum, tocopherol, coumarine.

  • Ingrediënten afkomstig van biologische landbouw
  • 98% van alle ingrediënten is van natuurlijke oorsprong.
    27% van alle ingrediënten is afkomstig van biologische landbouw.


Avril is een Frans merk van biologische cosmetica dat kwaliteit, toegankelijkheid en milieuvriendelijkheid combineert. Gespecialiseerd in verzorgings- en make-upproducten voor het hele gezin, geeft Avril de voorkeur aan biologische ingrediënten en milieuvriendelijke verpakkingen. Elk product is ontworpen om zachtheid en effectiviteit te bieden, terwijl de ecologische impact tot een minimum wordt beperkt. Vertrouw op Avril voor gezonde, natuurlijke en milieuvriendelijke schoonheidsroutines.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt