ECOCHEQUE

Bio kokosnootolie duo - 2x 50 ml

€ 21,99

8 Items
Volumekorting
Hoeveelheid Korting U bespaart
2 2% Tot € 0,88
4 5% Tot € 4,40
8 7% Tot € 12,31
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
100% van natuurlijke origine
Biologisch
Eerlijke handel
Gemaakt in Frankrijk
Glazen verpakking
Frans merk

Ontdek de Duo van biologische kokosolie van Melvita, een luxe oplossing voor diep gevoede huid en haar. Verrijkt met biologische kokosolie, biedt dit duo intense hydratatie en optimale voeding voor een stralende en natuurlijke schoonheid.

Ref: MT213

Informatie:

De Duo van biologische kokosolie van Melvita is speciaal samengesteld om voedende hydratatie en diepgaand herstel te bieden. Deze duo bevat pure, biologische kokosolie en biedt een lichte textuur die snel wordt opgenomen zonder een vettig laagje achter te laten. Ideaal voor droge huid en beschadigd haar, helpt het de natuurlijke balans te herstellen terwijl het uitzonderlijke zachtheid biedt. Bij regelmatig gebruik wordt de huid zacht en krijgen het haar een glanzend en hersteld uiterlijk.


Kenmerken:

  • Intense hydratatie: Voedt en hydrateert diep dankzij biologische kokosolie.
  • Diepgaand herstel: Herstelt de elasticiteit en zachtheid van huid en haar.
  • Biologische zuiverheid: Geformuleerd met gecertificeerde biologische kokosolie voor natuurlijke verzorging.

Gebruik:

Breng de biologische kokosolie aan op een schone huid en masseer zachtjes in tot het volledig is opgenomen. Voor het haar, breng aan op de lengten en punten, laat een paar minuten inwerken voordat u het uitspoelt of laat het een nacht inwerken voor een intensieve behandeling. Gebruik dagelijks of naar behoefte voor optimale resultaten.

Samenstelling:

Cocos Nucifera (Coconut) Oil - Kokosolie, Tocopherol - Vitamine E (antioxidant)


Al meer dan 30 jaar zet Melvita zich in voor het creëren van biologische verzorgingsproducten van hoge kwaliteit die doeltreffendheid combineren met respect voor het milieu. Door gebruik te maken van gecertificeerde biologische ingrediënten en duurzame productieprocessen, garandeert Melvita veilige en milieuvriendelijke producten. De Duo van biologische kokosolie is een perfect voorbeeld van deze toewijding en biedt een luxueuze en milieuvriendelijke verzorging voor een stralende huid en gezond haar.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt