ECOCHEQUE

Handzeep - Lavendel & aloë vera - 250 ml

€ 3,99

Volumekorting
Hoeveelheid Korting U bespaart
2 2% Tot € 0,16
4 5% Tot € 0,80
8 7% Tot € 2,23
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Belgisch merk

Verfrissende aloë vera handzeep met de milde geur van lavendel. Maakt je handen schoon en houdt je huid zacht

Inhoud: 250 ml

 

Deze lavendel & aloë vera zeep: 

 ​is zacht voor de gevoelige huid

 is niet getest op dieren

 komt in een fles uit gerecycleerd plastic

Ref: HA021

Lavendel & aloë vera handzeep om je handen op milde wijze te reinigen. De formule is dermatologisch getest en bevat enkel ingrediënten van plantaardige oorsprong.

Het Belgische merk Ecover maakt als sinds 1979 ecologische producten om jezelf en je huis proper te maken. Hun motto: let’s live clean. Dat wil zeggen bewust kiezen voor een clean leven, met cleane waarden en cleane producten. Daarom verklaarden ze de oorlog aan wegwerpplastic, kiezen ze steevast voor fosfaatvrije formules die de waterwegen helpen zuiver houden, opteren ze voor een duurzame bevoorradingsketen met lokale initiatieven waar mogelijk, bevatten Ecover producten bio-afbreekbare en hernieuwbare ingrediënten met natuurlijke parfums zonder giftige chemicaliën en streven ze naar een fabricageproces dat even zuiver is als de samenstelling van hun producten.

AQUA, SODIUM LAURYL SULFATE, COCO-GLUCOSIDE, LAURYL GLUCOSIDE, SODIUM CHLORIDE, SODIUM LAUROYL SARCOSINATE, SODIUM BENZOATE, CITRIC ACID, GLYCOL DISTEARATE, GLYCERIN, PARFUM, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, LINALOOL, LIMONENE, CITRONELLOL

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt