Handzeep - Zero - Zonder parfum - 250 ml
HA672

€ 3,95

151 Items

Je bent nog niet ingelogd

Zero handzeep zonder geur- en kleurstoffen. Houdt je handen zacht en schoon zonder huidirritatie te veroorzaken. 

Inhoud: 250 ml

 

Deze Zero zeep: 

 ​bevat geen parfum en kleurstoffen

 is niet getest op dieren

 is verpakt in een fles uit gerecycleerd plastic

Eco-pluspunten van dit product
Gemaakt in België
Belgisch merk

Parfumvrije zeep om je handen mee te wassen. De hypoallergene formule is dermatologisch getest en werd speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid. Dit product bevat enkel hernieuwbare, plantaardige en bio-afbreekbare ingrediënten.

Het Belgische merk Ecover maakt als sinds 1979 ecologische producten om jezelf en je huis proper te maken. Hun motto: let’s live clean. Dat wil zeggen bewust kiezen voor een clean leven, met cleane waarden en cleane producten. Daarom verklaarden ze de oorlog aan wegwerpplastic, kiezen ze steevast voor fosfaatvrije formules die de waterwegen helpen zuiver houden, opteren ze voor een duurzame bevoorradingsketen met lokale initiatieven waar mogelijk, bevatten Ecover producten bio-afbreekbare en hernieuwbare ingrediënten met natuurlijke parfums zonder giftige chemicaliën en streven ze naar een fabricageproces dat even zuiver is als de samenstelling van hun producten.

Aqua, Sodium lauryl sulfate, Coco-glucoside, Lauryl glucoside, Sodium chloride, Sodium lauroyl sarcosinate, Sodium benzoate, Citric acid

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt