UV-beschermend vissershoedje - Rust

€ 23,95

Geniet van de zorgeloze zomerdagen met deze vissershoed. Deze zonnehoed beschermt het hoofd, de ogen en de nek tegen de zon (anti-UV!). Om te voorkomen dat de hoed wegwaait in de wind of tijdens het spelen, kan hij onder de kin worden vastgemaakt.

Vind dit product bij Sebio, uw ethische, ecologische en duurzame webshop. Ontdek ook een hele selectie van andere duurzame, lokale en ecologische artikelen om samen een groenere wereld te bouwen.

Ref: LSG1028

Deze vissershoed van Lässig beschermt de gevoelige hoofdhuid van baby's en jonge kinderen met UV80-bescherming. Het sneldrogende gerecyclede polyester materiaal en het elastiek aan de achterkant zorgen voor een groot comfort.

Materiaal: 100% polyester Maten: 3-6 maanden (43/45 cm), 6-18 maanden (46/49 cm) en 18-36 maanden (50/51 cm) Wasinstructies: max 30°C - niet in de droger, niet strijken en niet bleken. Het Duitse merk Lässig is een must-have voor jonge ouders. Het biedt niet alleen een mooie zomercollectie voor het strand of het zwembad, maar ook zeer praktische babyartikelen voor dagelijks gebruik en plezier.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt