Ezra muts - Sandy

€ 20,80

-20%

€ 26,01

1 Item
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Zonder chemicaliën

Hou het hoofd van je kindje warm met deze crcèmekleurige muts - gemaakt uit het zachtste biokatoen - uit de collectie van Liewood.

Je kan hem klassiek en omgerold dragen of helemaal los als beanie voor een baggy en extra stoere look. Sowieso staat hij altijd stijlvol, het hele jaar door.

Ref: LWD4014

Ezra muts Sandy van Liewood is een hip accessoire voor je mini om tijdens de koudere dagen van het jaar. Deze crèmekleurige kindermuts is gemaakt uit organisch katoen en is een perfect match met de Matthias colsjaal uit dezelfde collectie in dezelfde of een contrasterende tint.

Materiaal: 100% organisch katoen
Maten: beschikbaar in 5 maten - van 1/2 jaar tot 9/10 jaar
Wasadvies: enkel handwas in koud water ? niet bleken ? niet geschikt voor de droogkast ? liggend laten drogen ? enkel strijken op laagste stand

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en hip kinderservies tot origineel speelgoed - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard!

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt