Mama pet Mini Khaki - Hello Hossy

€ 27,92

-20%

€ 34,90

1 Item
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Biologisch
Gerecycleerde materialen
Frans merk

Cool mums only! Deze pet voor moeders van Hello Hossy is het perfecte accessoire om stijl toe te voegen aan je outfit terwijl je jezelf beschermt tegen de zon in de zomer. Hij is ook ideaal in elk seizoen voor een trendy look. Ontdek ook de kinderversie in onze collectie, voor een ultra-stijlvolle moeder-kind combinatie!

Ref: HEB1083
  • One size voor moeders: hoofdomtrek tussen 54 en 56 cm
  • Materiaal: 80% gerecycled polyester, 20% biologisch katoen
  • Onderhoudsadvies: alleen met de hand wassen
  • Kwaliteit en certificeringen: Alle petten zijn vrij van ftalaten, AZO en organotin. Ze bevatten ook een lage hoeveelheid cadmium en zijn gecertificeerd volgens EN71, REACH, SGS.

Hello Hossy is een creatief en trendy Frans merk, gespecialiseerd in modeaccessoires voor kinderen. Oorspronkelijk bekend om zijn originele petten, biedt het merk nu een breed scala aan producten: rugzakken, zonnebrillen, bobs en zelfs badkleding. De producten van Hello Hossy worden gemaakt zonder ftalaten of schadelijke chemicaliën, in overeenstemming met de Europese normen om de veiligheid van kinderen te garanderen. Of het nu gaat om het compleet maken van een zomerse outfit met een bob of badpak, of om een vleugje stijl toe te voegen met een pet of zonnebril, Hello Hossy stelt kinderen in staat hun persoonlijkheid te uiten met comfortabele en duurzame accessoires!

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt