Minimalistische pet Mini lake - Hello Hossy

€ 34,90

Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Biologisch
Gerecycleerde materialen
Frans merk

De minimalistische Mini lake papa pet van Hello Hossy is een onmisbare accessoire voor moderne vaders. Met zijn strakke en minimalistische ontwerp past hij bij elke outfit en elke gelegenheid. Het Mini lake model voegt een subtiele en elegante kleurtoets toe. Gemaakt van hoogwaardige materialen, is deze pet ook zeer comfortabel om te dragen. Of het nu is om je gezicht te beschermen tegen de zon of om een ??stijlvolle touch aan je look toe te voegen, de minimalistische Hello Hossy papa pet is een must-have voor alle trendy vaders.
Ontdek alle trendy artikelen bij De Kleine Zebra voor een geslaagd cadeau!

Ref: HEB1243

Maat: hoofdomtrek tussen 56 en 58 cm.
Materiaal: 100% biologisch katoen
Onderhoudsadvies: alleen met de hand wassen
Kwaliteit en certificeringen: Bij Hello Hossy® draait het niet alleen om stijl, materialen en afwerking. Alle petten zijn namelijk vrij van ftalaten, AZO en organotin. Ze bevatten ook een lage hoeveelheid cadmium en zijn gecertificeerd volgens EN71, REACH, SGS.
Hello Hossy is een creatief en trendy Frans merk, gespecialiseerd in modeaccessoires voor kinderen. Oorspronkelijk bekend om zijn originele petten, biedt het merk nu een breed scala aan producten aan: rugzakken, zonnebrillen, bobs en zelfs badkleding. De producten van Hello Hossy worden gemaakt zonder ftalaten of schadelijke chemicaliën, in overeenstemming met de Europese normen om de veiligheid van kinderen te garanderen. Of het nu gaat om het compleet maken van een zomerse outfit met een bob of badpak, of om een vleugje stijl toe te voegen met een pet of zonnebril, Hello Hossy stelt kinderen in staat hun persoonlijkheid te uiten met comfortabele en duurzame accessoires!

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt