NEW
ECOCHEQUE

Yarrah Biologische Kattenbakvulling - 7kg

€ 12,39

3 Items

Kies voor een ecologische en gezonde oplossing voor je kat met Yarrah Organic Litter, speciaal ontworpen om comfort en hygiëne te bieden. Dit product van 7 kg combineert efficiëntie en respect voor het milieu, omdat het gemaakt is van volledig natuurlijke organische materialen die een optimale absorptie en effectieve geurcontrole garanderen.

Zonder chemische toevoegingen of kunstmatige geurstoffen zorgt deze organische kattenbakvulling voor een schone, gezonde omgeving voor je kat, terwijl het zacht is voor zijn pootjes. De biologisch afbreekbare samenstelling maakt het een verantwoorde keuze, makkelijk weg te gooien en respectvol voor de planeet.

Ref: C12180

Kattenbakvulling gemaakt van 100% organische superabsorberende klei

1. Knip een voldoende lange hoek uit de Yarrah kattenbakzak en giet minimaal 10 tot 15 cm in een schone kattenbak, houd een afstand van 30 cm tussen de zak en de schone kattenbak. 2. Verwijder de klonten elke dag met een geschikt schepje. Voor het beste resultaat houdt u het niveau van de nieuwe verse Yarrah kattenbakvulling op 10 tot 15 cm. Meng het nooit met strooisel van een ander merk. 3. Gooi klonten in de vuilnisbak, NOOIT IN DE TOILET. Yarrah BIO klonterstrooisel kan gemengd worden met aarde in de tuin als natuurlijke meststof. 4. Houd Yarrah BIO klonterende kattenbakvulling droog.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt