Voedende olie - Extraordinary Oil - L'Or Bio

€ 29,00

1 Item
Volumekorting
Hoeveelheid Korting U bespaart
2 2% Tot € 1,16
4 5% Tot € 5,80
8 7% Tot € 16,24
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Gemaakt in Frankrijk
Frans merk

Verfraai je huid en haar met de Buitengewone Olie L'Or Bio van Melvita. Verrijkt met vijf kostbare biologische oliën, voedt deze droge olie, beschermt en verheldert zowel lichaam als haar in één simpele beweging.

Ref: MT090

Productinformatie :
De Buitengewone Olie L'Or Bio van Melvita is een veelzijdige olie die vijf zeldzame en kostbare biologische plantaardige oliën combineert: argan, kendi, buriti, inca inchi en pracaxi. Deze unieke combinatie biedt intense hydratatie, voedt diep en geeft zowel de huid als het haar een stralende glans. De droge textuur trekt snel in zonder een vettig laagje achter te laten, waardoor de huid zijdezacht, satijnachtig en subtiel geparfumeerd aanvoelt. Wanneer aangebracht op het haar, herstelt het de glans en soepelheid. Ideaal voor dagelijks gebruik, deze kostbare olie is geschikt voor alle huid- en haartypen.


Kenmerken :

  • Voedt en hydrateert : Verrijkt met biologische oliën voor intense voeding.
  • Verfraait en verheldert : Geeft glans en helderheid aan huid en haar.
  • Droge textuur : Dringt snel door zonder vettig gevoel, voor direct comfort.

Gebruik :
Breng de olie naar behoefte aan op het lichaam of het haar. Masseer zachtjes in op de huid tot het volledig is opgenomen. Breng het aan op de lengtes en punten van het haar voor extra glans. Kan dagelijks worden gebruikt.

Samenstelling :
Argania Spinosa Kernel Oil (Arganolie), Plukenetia Volubilis Seed Oil (Inca Inchi Olie), Mauritia Flexuosa Fruit Oil (Buriti Olie), Caryodendron Orinocense Seed Oil (Kendi Olie), Pentaclethra Macroloba Seed Oil (Pracaxi Olie).


Al meer dan 30 jaar zet Melvita zich in om biologische verzorgingsproducten te bieden die effectiviteit en respect voor het milieu combineren. Door gecertificeerde biologische ingrediënten te gebruiken en duurzame productiemethoden toe te passen, garandeert Melvita effectieve en milieuvriendelijke producten. De Buitengewone Olie L'Or Bio is een perfect voorbeeld van deze inzet en biedt een luxueuze, milieuvriendelijke verzorging voor zichtbaar gevoede, stralende en verfraaide huid en haar.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt