Bloemenwater - Hydrolaat - Olijfblad

€ 7,96

Volumekorting
Hoeveelheid Korting U bespaart
2 2% Tot € 0,32
4 5% Tot € 1,59
8 7% Tot € 4,46

Olijfblad bloemenwater met een kalmerende en zuiverende werking. Dit hydrolaat gaat ook op natuurlijke wijze de eerste tekenen van huidveroudering tegen. 

Inhoud: 200 ml

 

Dit Olive Leaves hydrolaat: 

 ​brengt verlichting bij jeuk

 laat een fris en licht gevoel achter op je huid

 is geschikt voor alle huidtypes

Ref: NJ094

Olijfbladwater voor multifunctioneel gebruik. Dit hydrolaat heeft een kalmerende werking op de huid, gaat jeuk tegen en helpt de eerste tekenen van huidveroudering te verminderen. 

Sinds 1895 al maakt de Syrische familie Al Najjar traditionele Aleppo-zeep, de voorloper van de Marseillezeep. Deze authentieke zeep op basis van olijfolie en laurierbesolie heeft een traditioneel productieproces in Aleppo. De uitgebreide reeks Najel verzorging wordt ontwikkeld in Lyon (Frankrijk), bevat zoveel mogelijk biologische en milde ingrediënten en zal ongetwijfeld onmisbaar worden in jouw natuurlijk badkamerritueel.

Geschikt voor dagelijks gebruik. 's Morgens en' s avonds op het gezicht en de hals aanbrengen voor je hydraterende crème of olie. Breng aan met een wattenschijfje op een schone, droge huid. Je kan dit bloemenwater ook aanbrengen op je hoofdhuid bij irritatie en daarna overvloedig afspoelen.  

OLEA EUROPAEA (OLIVE) LEAF WATER*, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, CITRIC ACID.
*ingrediënten van biologische landbouw

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt