Kleine schoudertas Fauves - Caramel et Cie

€ 35,00

3 Items
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Gerecycleerde materialen
Frans merk

Deze kleine handtas met gevlekte panters en tropische vegetatie op een camel achtergrond maken elke outfit een stukje exotischer!

Out and about met de kleine multifunctionele tas van Caramel & Cie, ideaal om al je essentials in stijl met je mee te nemen.

Ref: CAR167

Kleine hippe schoudertas Fauves uit de En Vadrouille tassenlijn van Caramel et Cie is een ideale compagnon voor onderweg. Deze schoudertas met schattige print draag je hoe jij het wil, crossbody of over de schouder met de verstelbare schouderriem.

Afmetingen: 20 x 25 x 10 cm

Materiaal: 100% polyester, voering uit recycled polyester met waterafstotende coating

Gewicht: 250 gr

Aanbevolen leeftijd: vanaf 4 jaar

Onderhoud: afwasbaar, zowel van binnen als van buiten, met een vochtige spons en milde zeep - wassen in de machine wordt sterk afgeraden

_

CARAMEL ET CIE is een jong, hip en trendy tassenmerk gevestigd in Montreuil, een buitenwijk van Parijs. Uniek, anders, persoonlijk. Ontwerpster Rafaela Garcia ontwerpt elke tas met de kinderlijke verbeelding en het ultiem draagcomfort in het achterhoofd, ze creëert een link tussen de familiecocon van het kind en het grote avontuur dat baarbuiten wacht. De stevige schooltassen, hippe rugzakken, lichte sporttassen en handige weekenders zijn échte partners in crime om erop uit te trekken in stijl.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt