Grote tetradoek - Leopard

€ 22,95

Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Biologisch
Herbruikbaar

Echt tetrafans weten het al langer. De grote tetradoeken van Mushie zijn een heerlijke baby musthave waar je ook nog lang na de baby periode geniet van hebt.

Gemaakt uit streelzacht, voorgewassen biokatoen en erg lief voor je baby's huidje. Het tetra katoen ademt terwijl het wel je kindjes warm en geborgen houdt. De luipaard-print maakt het plaatje compleet.

Ref: MLU1402

Grote Mushie tetradoek Leopard is ideaal om je baby in te bakeren, te voeden, onder te dekken of als knuffeldoek te gebruiken. Deze royale swaddle met subtiele zoete kersjes blijft lekker zacht na elke wasbeurt en is ook verkrijgbaar in een hele reeks andere kleuren en hippe prints.

Afmetingen: 120 x 120 cm
Materiaal: 100% biologisch katoen
Wasadvies: koud wassen - drogen in droogkast of waslijn

_

Mushie's missie: baby's verdienen alleen het allerbeste, daarom maakt MUSHIE praktische en wondermooie babymusthave die gemaakt zijn om een leven lang mee te gaan en niet vervangen hoeven te worden. Ze werken met ecologische en duurzame materialen en kiezen resoluut voor minimalistisch design. Daar komt nog eens bij dat hun producten erg betaalbaar zijn. MUSHIE is er voor baby's maar we zijn er zeker van dat mama's er ook meteen weg van zullen zijn.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt