ECOCHEQUE

Microvezel inserts voor wasbare luier - 2 stuks

€ 15,99

26 Items
Volumekorting
Hoeveelheid Korting U bespaart
2 2% Tot € 0,64
4 5% Tot € 3,20
8 7% Tot € 8,95

Een wasbare absorberende insert voor in de Hamac luier. Erg comfortabel... en 100% doeltreffend! De wasbare absorberende inserts van Hamac beschikken over een driedubbele dikte voor meer comfort en absorptie. Ze hebben een zachte, delicate kant en een kant voor een "droge baby" effect. De absorberende inserts zijn herbruikbaar en dus ecologisch en economisch. Ze kunnen gebruikt worden in de wasbare luiers van Hamac en de aparte luier T. Mac door integratie van de wasbare insert.

Een luierinlegdoekje kan op de insert gelegd worden om uitwerpselen op te vangen en rechtstreeks in het toilet te werpen.

Tip! Des te meer je de inserts wast, des te absorberender ze worden. Aarzel dus niet om ze eerst 5 tot 10 keer in de wasmachine te wassen met andere was voor ze te gebruiken.

De inserts uit microvezel bestaan in 3 maten.

Ref: HC137
  • XS - Maat 1 - 2 tot 4 kg - Pasgeborene
  • S - Maat 1 - 4 tot 8 kg - 1 tot 8 maanden
  • M - Maat 2 - 7 tot 13 kg - 6 tot 18 maanden
  • L - Maat 2 - 11 tot 18 kg - 12 tot 24 maanden
  • XL - Maat 3 - 15 tot 23 kg - 2 tot 5 jaar

Absorberende insert in microvezel: 100% microvezel  + één kant in 100% polyamide. Moet in 3 geplooid worden langs de lengte om in het zakje van de Hamac luier geplaatst te worden.

Wassen in machine van 40° tot 60°. Mag in de droogkast. Het is afgeraden om wasverzachter te gebruiken, wasnoten of "vette" wasproducten (op basis van glycerine) te gebruiken om de inserts te wassen. Ze kunnen een vettig laagje achterlaten en zo de absorptiecapaciteit verminderen. Kies liefst voor ecologisch wasmiddel in poedervorm.

Gebruik geen producten die alchohol, solventen, bleekproducten of agressieve bestanddelen bevatten (bijv. javel of chloor). Ze beschadigen het zakje in de luier en beschadigen de waterdichtheid.

Vervaardigd in Frankrijk. Microvezel Oekoe Tex gecertifieerd 100 Klasse 1

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt