ECOCHEQUE

Wegwerpbare inserts voor wasbare luiers - pak van 20

€ 9,99

Volumekorting
Hoeveelheid Korting U bespaart
2 2% Tot € 0,40
4 5% Tot € 2,00
8 7% Tot € 5,59

Een absorberende wegwerpbare insert uit 100% cellulose in een Hamac luier. Dat is pas handig! Deze insert wordt speciaal aangeraden voor baby's met een erg gevoelige huid omdat hij geen enkele absorberende gel bevat. Zo wordt luieruitslag vermeden. De absorberende insert van Hamac is bovendien een handige oplosing voor onderweg, tijdens het wandelen, tijdens bezoekjes aan de grootouders... Hij kan eenvoudig in het waterdichte zakje van de Hamac luier gelegd worden en weggeworpen bij het verversen van de luier. Ecologisch, hoewel minder dan het gebruik van een wasbare insert, hebben deze inserts minder impact op het milieu dan klassieke wegwerp-inserts of inserts die weliswaar aangeven ecologsiche te zijn (u gooit geen velcro, lijm of elastiek weg).

Maten:

  • Maat 1 is geschikt voor de luiers in maat XS en S
  • Maat 2 is geschikt voor de luiers in maat M en L
Ref: HC008

Absorberende insert uit 100% cellulose. Bevat geen absorberende gel. Zonder chloor. Voor eenmalig gebruik, weg te werpen.

De kern is volledig biologisch afbreekbaar. De folie daarrond is dat niet, maar het is desalniettemin mogelijk om het geheel te composteren. De folie zal niet fragmenteren, maar is daardoor eenvoudig uit de compost te verwijderen. Zo kan hij eenvoudig gerecupereerd worden en bij het afval gegooid zodra de kern uit cellulose afgebroken werd. Het is aangeraden om zich in te lichten over het composteren van uitwerpselen aangezien dit anders verloopt dan het composteren van plantaardige resten. Uitwerpselen worden bij het composteren best gemengd met zaagsel.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt