ECOCHEQUE

Absorberende inserts in BIO katoen - Set van 2

€ 14,39

-20%

€ 17,99

17 Items
Volumekorting
Hoeveelheid Korting U bespaart
2 2% Tot € 0,58
4 5% Tot € 2,88
8 7% Tot € 8,06

Een wasbaar absorptiemiddel die in drieën gevouwen kan worden, het is uiteraard comfortabel...en 100% effectief!  Hangmat wasbare absorptiemiddelen hebben een drievoudige laag voor meer comfort en absorptie. De wasbare absorptielagen zijn herbruikbaar, dus ecologisch en economisch. Hiermee kunt u de absorberende wasbare luier en de uitneembare T.MAC-luier gebruiken in de volledig afwasbare modus.

Een beschermende laag kan over het absorptiemiddel worden gelegd om de uitwerpselen op te vangen en direct in het toilet af te voeren.

Tip! Hoe vaker u de absorptiemiddelen wast, hoe beter ze absorberen, dus aarzel niet om ze voor gebruik 5 tot 10 keer in de machine te doen (met de rest van de was).

De katoenen absorptielagen zijn er in 3 maten.

Ref: HC138

Gemaakt in Frankrijk

  • XS - Maat 1 - 2 tot 4 kg - Pasgeborene
  • S - Maat 1 - 4 tot 8 kg - 1 tot 8 maanden
  • M - Maat 2 - 7 tot 13 kg - 6 tot 18 maanden
  • L - Maat 2 - 11 tot 18 kg - 12 tot 24 maanden
  • XL - Maat 3 - 15 tot 23 kg - 2 tot 5 jaar
  • Absorberend 100% organisch katoen

Machinewas op 40° tot 60°. Droger toegestaan. Het is niet aan te raden om wasverzachter, zeepnootjes en zogenaamde "vette" wasmiddelen op basis van glycerine te gebruiken voor het wassen van de absorptiemiddelen, ze hebben het effect dat ze de absorptiemiddelen vervetten en dus de absorptie ervan verminderen. Kies daarom voor ecologisch waspoeder.

Gebruik geen producten die alcohol, oplosmiddelen, bleekmiddel of schuurmiddelen (bijv. bleekmiddel of chloor) bevatten; deze beschadigen de korf en kunnen deze doorlatend maken.  

Gebruik met name geen wasmiddel dat bleekmiddel, meer dan 15% optische witmakers, polycarboxylaat en meer dan 15% parfum bevat.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt