ECOCHEQUE

Rol absorberend Popli inlegpapier - 100 vellen

€ 7,92

-20%

€ 9,90

40 Items
Volumekorting
Hoeveelheid Korting U bespaart
2 2% Tot € 0,32
4 5% Tot € 1,58
8 7% Tot € 4,44

Het absorberend inlegpapier wordt gebruikt in wasbare luiers. Zeer nuttig voor de uitwerpselen van pasgeborenen of baby’s die borstvoeding krijgen. Het Popli papier op een rol is steviger dan het papier dat in een doos verkocht wordt. Beschikbaar als rol van 100 afscheurbare vellen (grootte van een vel: ongeveer 16x28cm). De inlegvellen zijn 100% natuurvezel. U kunt ze veilig wegspoelen door het toilet.

Ref: PO006

De absorberende Popli inlegvellen zijn ontwikkeld om toe te voegen aan de luiers van uw kind. Ze zijn zeer resistent en vergemakkelijken het onderhoud van de luiers door de uitwerpselen op te vangen. Na gebruik kan u het absorberend papier (tot 2 maal) wassen indien het enkel met urine in aanraking is gekomen, of in de vuilbak gooien in geval er uitwerpselen aanwezig zijn. Het papier is biologisch afbreekbaar en kan dus direct in het toilet gegooid worden. Beschikbaar als een rol van 100 afscheurbare vellen (grootte van een vel: ongeveer 16x28 cm).

  • 80% cellulose en 20% liganden. Zeer absorberende, zachte, resistente vellen die perfect zijn voor de vloeibare uitwerpselen van zogende baby’s.
  • Gebleekt met zuurstof, composteerbaar.
  • Plaats een vel absorberend papier aan de binnenzijde van de wasbare luier.
  • Bij het verschonen van uw baby, gooit u in geval van uitwerpselen het papier op de composthoop of in de vuilbak en wast de luier. Indien er niets of slechts urine aanwezig is, kan u het vel 2 à 3 keer wassen in de wasmachine op een stand voor delicaat wasgoed.
  • U kan het papier eveneens af en toe in het toilet gooien, indien u er zich van verzekert dat het afvoersysteem van uw sanitair goed functioneert.

 

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt