Noah zwemshirt met lange mouwen - Golden caramel

€ 40,00

4 Items

Klaar voor de zomer met Liewood! Het Noah zwemshirt is gemaakt van gerecycled polyester met stretch en biedt maximale UV-bescherming (UPF 40+). Het beschermt je kind tegen de frisse bries en de zon.

Ref: LWD7847
  • Het Noah zwemshirt is gemaakt van rekbaar, gerecycled polyester en heeft een maximale UV-bescherming (UPF 40+). De must-have voor de zomer!

  • Maten: van 56 tot 140. Je kunt de maattabel raadplegen. Als je twijfelt tussen 2 maten, raden we aan om de grotere maat te kiezen.
  • Samenstelling: 54% gerecycled polyester, 42% nylon en 4% elastaan
  • Wasvoorschriften: machinewas op 30°C - binnenstebuiten wassen - niet in de droger - niet strijken - geen bleekmiddel gebruiken - niet chemisch reinigen - met vergelijkbare kleuren wassen - krimp maximaal 5%.

LIEWOOD uit Kopenhagen biedt innovatieve producten aan – van zachte biologische stoffen voor baby's, trendy kinderservies tot origineel speelgoed – die zeer functioneel zijn en tegelijkertijd een aantrekkelijke en moderne uitstraling hebben, waar ouders onmiddellijk verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, met een pure vorm en prachtige kleuren.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt