Schoenen Step Up - Trackside Navy/Silver 723712

€ 38,47

-30%

€ 54,95

7 Items

Step up schoentjes (maat 18 t/m 22) zijn ideaal voor kindjes die hun eerste stapjes zetten!

Anatomie van het voetje: De vorm van de step up schoentjes is speciaal aangepast aan de karakteristieke anatomie van voetjes die net beginnen te stappen. In deze belangrijke ontwikkelingsfase, krijgen de ronde kindervoetjes alle ruimte om onbelemmerd te groeien en zich op een gezonde manier te ontwikkelen.

Gemakkelijk aan en uit: Door het geavanceerde ontwerp en de handige sluiting kunnen de step up schoentjes volledig worden geopend waardoor ze gemakkelijk aan gaan en optimaal versteld kunnen worden.

Heel soepel: Door de buitengewoon soepele leren bovenzijde en de lichtgewicht zool hebben de voetjes veel bewegingsvrijheid en kunnen ze zich onbelemmerd ontwikkelen.

Duurzaam en veel grip: De volledig rubberen zool is duurzaam, biedt stabiliteit en beschermt de kleine voetjes terwijl kindjes zowel binnen als buiten hun eerste stapjes oefenen.

Ref: BB72371218

Bij Bobux denken ze liever in termen van 'fases' dan 'leeftijden' en de Step Up schoentjes passen in die filosofie. Ze zijn precies wat kinderen nodig hebben als ze zich gaan optrekken, hun eerste stapjes zetten en 'zonder handen' gaan wandelen. Step Ups zijn geschikt voor kindjes van zo'n zeven maanden tot twee jaar en zelfs ouder, afhankelijk van hun ontwikkeling.

Step Ups worden op unieke leesten gemaakt - de bijzondere Bobux expertise op dit vlak garandeert een gezonde voetontwikkeling in deze cruciale fase en de schoentjes zijn tegelijkertijd nog mooi ook !

  • FLEXIBEL! Hard = slecht. Flex = goed!
  • Kwaliteitsvolle stoffen en designs, perfect voor beginnende stappertjes.
  • Zolen zijn buitenshuis getest. Laat maar komen die wereld!

Opgelet: de schoenen vallen ruim. Gebruik onderstaande maattabel en meet goed de voeten van je kind!

De voorbereiding in 4 kleine stappen :
* zet jouw kleine spruit op een vel papier
* ga met een pen rond beide voetjes
* meet de lengte van de net getekende voeten
* neem de afmeting van het grootste voetje als referentie

Kies de juiste maat uit bovenstaande tabel.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt