Sandaaltjes - Kid+ - Tidal Navy

€ 59,96

-20%

€ 74,95

4 Items

Deze Tidal sandalen van Bobux hebben een strak ontwerp en een mooie blauwe kleur. De buitenkant bestaat uit sneldrogend leer en de voorkant heeft geen voering zodat deze unieke zomerschoen goed tegen water kan!

Maten: 27 - 33 (leeftijd: +/- 3 jaar - 8 jaar) 

Bobux model: 834404

 

Deze duurzame sandalen: 

 zijn gevoerd aan de hiel voor extra comfort

 hebben een gesloten tip voor extra bescherming

 zijn waterbestendig!

Ref: BB834404A29

De KID+ schoenen van Bobux zijn speciaal ontworpen voor actieve kinderen die rennen, springen, schoppen en klimmen. Voor elke activiteit is deze hoogkwalitatieve kinderschoen ideaal! De KID+ reeks is geschikt voor kindjes van 3 jaar tot 8 jaar en zelfs jonger/ouder, afhankelijk van hun ontwikkeling.

De gezonde en duurzame kinderschoentjes van Bobux zijn altijd veilig en ergonomisch voor kinderen. Al meer dan 25 jaar maken ze producten met de grootste zorgvuldigheid en in overeenstemming met de strengste veiligheidsvoorschriften.

De voetjes van kleine kinderen groeien erg snel. Om de juiste maat te kiezen meet je best even hun voeten. Zet je kindje op een vel papier en ga met een pen rond beide voeten. Meet de afstand op je tekening van hiel tot puntje grote teen in millimeters en neem de afmeting van het grootste voetje als referentie om toe te passen op de Bobux maattabel. De tabel kan je terugvinden bij de foto’s. Opgelet: tel geen extra centimeters bij! De tabel voorziet al extra ruimte zodat voetjes kunnen groeien.

Om je schoenen in topconditie te houden poets je ze best elke twee weken. Met een bijpassende schoensmeer kan je lichte slijtage verminderen. Vermijd onderdompeling in water. Natte schoenen kan je best aan de lucht laten drogen, weg van direct zonlicht. Niet bleken, niet weken en niet in de droogtrommel drogen.

Buitenkant: sneldrogend leer

Voering: leer

Zool: TPR rubber

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt