Schoenen I Walk Jodhpur Black - Bobux

€ 47,97

-40%

€ 79,95

1 Items

Deze I-Walk schoenen van Bobux zijn ideaal voor kleine avonturiers! Ontworpen om optimaal comfort en perfecte ondersteuning te bieden voor groeiende voetjes, combineren ze stijl en functionaliteit. Hun ergonomisch ontwerp bevordert een gezonde voetontwikkeling, terwijl de verstelbare sluiting zorgt voor een veilige pasvorm. Gemaakt van hoogwaardige materialen, zijn deze schoenen zowel duurzaam als ademend, perfect voor dagelijkse verkenningen. Met hun moderne en strakke uitstraling passen ze perfect bij de outfits van actieve kinderen.

Ref: BB2579

De Bobux I Walk lijn is ontworpen voor kinderen die lopen en rennen met hun benen parallel. In deze fase begint de voet een meer definitieve vorm te krijgen, uit te rekken, te buigen en robuuster te worden. De materialen zijn zacht, de super soepele zool heeft een brede neus die de beweging van de tenen bevordert.


Maattabel: Raadpleeg de maattabel (zie afbeeldingen) en meet de voet van uw kind goed op!

Let op: Bobux-schoenen vallen groot, maar Bobux raadt aan om voldoende ruimte tussen de tenen en de punt van de schoen te behouden om de goede ontwikkeling van de voet van het kind niet te belemmeren en het evenwicht te optimaliseren. Deze ruimte van maximaal 2-3 cm is normaal en zelfs aanbevolen, zolang de schoen goed past. Bobux-schoenen zijn vrij breed (mogelijk niet geschikt voor zeer smalle voeten).

Om de maat van de voet van uw kind te meten:

  1. Leg de voet van uw kind op een vel papier en trek een lijn op het punt van de hiel, en een andere lijn op de punt van de langste teen.
  2. Meet vervolgens de afstand tussen de twee lijnen om de lengte van de voet in stand te bepalen.
  3. Voeg geen 2 mm toe aan de gemeten waarde; de minimale en maximale maten worden tot op de millimeter precies genomen.
  4. Raadpleeg de Bobux-tabel (zie productafbeeldingen).

Bobux is een gerenommeerd Nieuw-Zeelands merk dat bekend staat om zijn schoenen voor baby's en kinderen, die stijl, comfort en een gezonde voetontwikkeling combineren. Sinds de oprichting in 1991 ontwerpt Bobux ergonomische schoenen die de natuurlijke groei van de voeten van peuters respecteren. Met gebruik van hoogwaardige, duurzame en milieuvriendelijke materialen, zet het merk zich in voor veilige, comfortabele en stijlvolle producten. De collecties van Bobux, variërend van zachte sloffen tot wandelschoenen, worden geprezen door ouders voor hun innovatieve ontwerp en bijzondere aandacht voor het welzijn van kinderen.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt