Strandschoentjes - Rust

€ 15,16

-20%

€ 18,95

1 Items

Geen pijnlijke voetjes meer in de tuin of op het strand met deze comfortabele roodbruine strandsandalen. Geen slipgevaar en lekker spelen maar!

De Lässig Rust watersandalen zijn gemaakt uit lichtgewicht, ademende en elastische materialen aan de bovenkant, zodat ze altijd perfect passen en hebben een flexibele antislip zool aan de onderkant die zorgt voor de nodige stabiliteit. Dankzij de velcrosluiting passen de schoentjes mooi rond elk soort voetje.


Vind dit product bij Sebio, uw ethische, ecologische en duurzame webshop. Ontdek ook een selectie van andere duurzame, lokale en ecologische artikelen om samen een groenere wereld op te bouwen.
Ref: LSG1152

Deze rust strandschoenen zijn een absolute musthave in het gras, op het strand of aan het zwembad. Deze ademende en sneldrogende waterschoentjes zijn ideaal om de gevoelige voetjes van je kleintje te beschermen tegen insectenbeten, schelpen of uitglijders. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Deze kinderschoentjes komen uit de Splash & Fun-collectie van Lässig. Deze collectie heeft fashionable zwemkleding, hoedjes, uv-shirts en andere functionele zon-accessoires voor baby's, peuters en kleuters. Het gebruik van sneldrogende, vochtabsorberende en naadloze stoffen zorgt voor maximaal draagcomfort.

 

  • Materiaal: 100% polyester met super flexibele TPR zool
  • Maten: 19 tot 25

_

Het Duitse merk Lässig is een echte musthave voor jonge ouders om te ontdekken. Ze hebben niet alleen een heerlijke zomercollectie voor aan het strand of zwembad maar ook echt handige baby essentials om elke dag te gebruiken en geniet van te hebben. Neem een kijkje naar de volledige collectie om jouw favorieten te ontdekken.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt