Schoenen I Walk Traveler Toffee - Bobux

€ 73,95

4 Items

Deze I Walk schoenen van Bobux zijn ideaal voor kleine avonturiers! Ontworpen om optimaal comfort en perfecte ondersteuning te bieden aan voeten in volle groei, combineren ze stijl en functionaliteit. Gemaakt van hoogwaardige materialen, zijn deze schoenen zowel duurzaam als ademend, wat ze perfect maakt voor dagelijkse ontdekkingen. Met hun moderne en strakke look passen ze perfect bij de outfits van actieve kinderen.

Let op: Voor bestellingen met Bobux schoenen geldt een levertijd van 5 tot 8 werkdagen.

Ref: BBB0067

De Bobux I Walk lijn is ontworpen voor alle kinderen die lopen en rennen met hun benen parallel. In deze fase begint de voet een meer definitieve vorm aan te nemen; hij wordt langer, buigt en wordt steviger. De materialen zijn zacht, en de super flexibele zool heeft een brede teenbox die de beweging van de tenen bevordert. Deze collectie is geschikt voor kleintjes van 2 tot 4 jaar.


Maattabel: Raadpleeg de maattabel (zie afbeeldingen) en meet de voet van je kind zorgvuldig op!

Let op: Bobux schoenen vallen groot, maar Bobux raadt aan om voldoende ruimte te laten tussen de tenen en de punt van de schoen, om de natuurlijke ontwikkeling van de voet niet te belemmeren en het evenwicht te optimaliseren. Een ruimte van 2-3 cm is normaal en zelfs aanbevolen, zolang de schoen goed om de voet van het kind blijft zitten. De Bobux schoenen zijn over het algemeen breed (mogelijk niet geschikt voor zeer smalle voeten).

Hoe meet je de voetmaat van je kind:

  1. Plaats de voet van je kind op een vel papier en trek een lijn bij de hiel en een andere bij de langste teen.
  2. Meet vervolgens de afstand tussen de twee lijnen om de lengte van de voet te bepalen.
  3. Voeg geen 2 mm toe aan de meting; de minimale en maximale maten worden tot op de millimeter nauwkeurig genomen.
  4. Raadpleeg de Bobux maattabel (zie productafbeeldingen).

Bobux is een gerenommeerd Nieuw-Zeelands merk dat bekend staat om zijn baby- en kinderschoenen die stijl, comfort en een gezonde voetontwikkeling combineren. Sinds de oprichting in 1991 ontwerpt Bobux ergonomische schoenen die de natuurlijke groei van kinder- en babyvoeten respecteren. Met gebruik van hoogwaardige, duurzame en milieuvriendelijke materialen streeft het merk ernaar veilige, comfortabele en stijlvolle producten te bieden. De collecties van Bobux, variërend van zachte slofjes tot loopschoenen, zijn populair bij ouders vanwege hun innovatieve design en de aandacht voor het welzijn van kinderen.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt