Schoenen Kid+ Riley Caramel+Toffee - Bobux

€ 83,95

2 Items

Deze KID+ schoenen van Bobux combineren stijl en functionaliteit voor actieve kinderen. Ontworpen voor groeiende voeten, bieden ze uitstekende ondersteuning en langdurig comfort. Gemaakt van hoogwaardige materialen, zijn ze zowel duurzaam als ademend, perfect voor dagelijkse avonturen. Het strakke en moderne design maakt ze de ideale keuze om elke outfit te complementeren, terwijl ze tegelijkertijd veel bewegingsvrijheid bieden.

Let op: Voor bestellingen met Bobux schoenen geldt een levertijd van 5 tot 8 werkdagen.

Ref: BBB0225

De KID+ schoenen en sandalen van Bobux zijn speciaal ontworpen voor oudere kinderen van 3 tot 8 jaar, een periode waarin hun activiteit en snelheid toenemen. Om aan deze behoeften te voldoen, heeft Bobux de KID+ schoenen ontwikkeld die duurzaam, flexibel en licht zijn, en tegelijkertijd een optimaal comfort bieden om elke beweging van het kind te ondersteunen.


Maattabel: Raadpleeg de maattabel (zie afbeeldingen) en meet de voet van je kind zorgvuldig op!

Let op: Bobux schoenen vallen groot, maar Bobux raadt aan om voldoende ruimte te laten tussen de tenen en de punt van de schoen, om de natuurlijke ontwikkeling van de voet niet te belemmeren en het evenwicht te optimaliseren. Deze ruimte van maximaal 2-3 cm is normaal en zelfs aanbevolen, zolang de schoen goed om de voet van het kind blijft zitten. De Bobux schoenen zijn eerder breed (mogelijk niet geschikt voor extreem smalle voeten).

Zo meet je de voetmaat van je kind:

  • 1. Plaats de voet van je kind op een vel papier en trek een lijn bij de hiel en een andere bij de langste teen.
  • 2. Meet de afstand tussen de twee lijnen om de lengte van de voet te bepalen.
  • 3. Voeg geen 2 mm toe aan de meting, de minimale en maximale maten worden tot op de millimeter nauwkeurig genomen.
  • 4. Raadpleeg de Bobux maattabel (zie productafbeeldingen).

    Bobux is een gerenommeerd Nieuw-Zeelands merk, bekend om zijn baby- en kinderschoenen die stijl, comfort en een gezonde voetontwikkeling combineren. Sinds de oprichting in 1991 ontwerpt Bobux ergonomische schoenen die de natuurlijke groei van kinder- en babyvoeten respecteren. Met hoogwaardige, duurzame en milieuvriendelijke materialen streeft het merk ernaar veilige, comfortabele en stijlvolle producten te bieden. De collecties van Bobux, van zachte slofjes tot loopschoenen, zijn populair bij ouders vanwege het innovatieve design en de aandacht voor het welzijn van kinderen.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt