Set van 3 paar sokken - Grijs

€ 11,16

-20%

€ 13,95

2 Items

Met deze sokjes van Lässig weet je zeker dat de voetjes van je kapoen lekker warm en stijlvol voor de dag komen. Voor elke dag en elke outfit een ander kleurtjes, heb jij een favoriet of vind je ze alledrie even leuk?

Dankzij hoge aandeel van organisch katoen kunnen deze sokjes ademen en zijn ze ideaal voor de gevoelige kinderhuid. Ze zitten lekker comfortabel zonder te spannen en komen in een set van 3 leuke kleurtjes die bij elke outfit passen.


Vind dit product bij Sebio, uw ethische, ecologische en duurzame webshop. Ontdek ook een selectie van andere duurzame, lokale en ecologische artikelen om samen een groenere wereld op te bouwen.
Ref: LSG276

Knappe set van 3 zachte grijze sokjes van Lässig in lichtgrijs met streepjes, grijs met donkergrijs randje en antracietgrijs met mini witte dots. Wondermooi, genderneutraal en ideaal om die kleine voetjes lekker warm te houden. Ook verkrijgbaar in andere kleuren.

Beschikbare maten: 12-14 / 15-18 / 19-22 / 23-26 / 27-30

Materiaal: 80% biologisch katoen, 19% polyamide; 1% elastaan met GOTS label

Wasadvies: wassen op normaal programma 30°C, niet strijken, niet geschikt voor de droogkast

_

LÄSSIG betekend casual in het Duits. Maar toch maakt dit merkje meer dan enkel casual kinderspulletjes, alles is super functioneel, mooi en maakt het leven van ouders én kindjes makkelijker. Ze willen bewust leven promoten en hun collecties zijn dan ook zo duurzaam mogelijk zonder kwaliteit en veiligheid uit het oog te verliezen. 

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt