Kinderkousenbroek Stripes Light blue & Caramel GOTS - Laessig

Panty’s voor baby's en peuters, beschikbaar in maten 50/56, 62/68, 74/80, 86/92 & 98/104

€ 11,16

-20%

€ 13,95

4 Items

Op zoek naar de perfecte panty voor je kleintje? De LÄSSIG panty’s uit de Cosy Leg Wear-collectie zijn heerlijk zacht, supercomfortabel en ook nog eens duurzaam. Gemaakt van biologisch katoen en een beetje stretch, zitten ze als gegoten en houden ze de kleine beentjes lekker warm. En met de vrolijke kleuren kun je eindeloos combineren!

  • GOTS-gecertificeerd: Duurzaam geproduceerd volgens de Global Organic Textile Standard (GOTS), wat betekent dat ze niet alleen goed zijn voor je baby, maar ook voor het milieu.
  • Zacht en comfortabel: De biologisch katoenen stof is zacht voor de huid en ademend, waardoor deze panty’s ideaal zijn voor dagelijks gebruik.
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren: Kies uit gezellige kleuren zoals blauw, bruin en oranje, die gemakkelijk te combineren zijn met diverse outfits.

Ref: LSG1366

Materiaal: 76% biologisch katoen, 22% gerecycled polyamide, 2% elastaan
Onderhoud: Machinewasbaar op 30°C, niet strijken, niet bleken, niet in de droger, niet chemisch reinigen
Beschikbare maten: 50/56, 62/68, 74/80, 86/92 & 98/104
GOTS-certificering: Duurzaam en verantwoord geproduceerd


Het Duitse merk Lässig is een echte musthave voor jonge ouders om te ontdekken. Ze bieden niet alleen prachtige en comfortabele kleding voor elke dag, maar ook echt handige baby essentials om elke dag te gebruiken en van te genieten. Neem een kijkje naar de volledige collectie om jouw favorieten te ontdekken.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt