Sweat in terry badstof - Caramel

€ 21,56

-20%

€ 26,95

2 Items

De sweat in caramel badstof van Lässig is de ideale metgezel voor ontspannen dagen en speelmomenten. Ontworpen voor optimaal comfort, is deze sweat gemaakt van biologische katoen en gerecycled polyester, wat zorgt voor een uitzonderlijke zachtheid op de huid en tegelijkertijd milieuvriendelijk is.

Met zijn ontspannen pasvorm en elegante caramelkleur is deze sweat perfect voor elke gelegenheid, of het nu voor een dag op school, een uitstapje naar het park of een middag thuis is. De badstof absorbeert effectief vocht, waardoor het ideaal is om te dragen na het zwemmen of tijdens warme zomerdagen.

Ontdek deze product bij Sebio, uw ethische, ecologische en duurzame webshop, en verken ons volledige assortiment van duurzame, lokale en ecologische producten om samen een groenere wereld te bouwen.

Ref: NOE2398

Kenmerken:

  • Materiaal: 80% biologische katoen, 20% gerecycled polyester
  • Kleur: Caramel
  • Beschikbare maten: 62/68, 74/80, 86/92, 98/104
  • Onderhoud: Machinewas op 40°C, normaal programma

De Duitse merk Lässig is een must voor jonge ouders. Het biedt niet alleen een mooie zomercollectie voor het strand of zwembad, maar ook zeer praktische babyartikelen die dagelijks gebruikt en gewaardeerd kunnen worden.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt