UV-beschermend badpak Champêtre - Hello Hossy

€ 34,90

1 Items
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Biologisch
Gerecycleerde materialen
Frans merk

Het badpak van Hello Hossy is perfect voor kleine avonturiers die graag genieten van zonnige dagen in stijl. Dit eendelige badpak, met een kleurrijk en speels ontwerp, is gemaakt om maximaal comfort en bewegingsvrijheid te bieden aan je kind. Gemaakt van hoogwaardige materialen, biedt het een optimale bescherming tegen de zonnestralen en is het zacht voor de huid. Met zijn leuke patronen en trendy uitstraling wordt dit schattige badpak al snel de favoriet van je kleintje. Ideaal voor dagen op het strand of bij het zwembad, is dit badpak een must-have voor ouders die op zoek zijn naar een praktische en stijlvolle keuze.

Ref: HEB1407
  • Anti-UV (gecertificeerd UPF 50+).
  • Polyester en spandex voor maximaal comfort en elasticiteit.
  • Goede bandjesondersteuning.
  • Beschikbare maten:
  • Maat 3-4 jaar: lengte van het kind tussen 88 en 107 cm.
  • Maat 5-6 jaar: lengte van het kind tussen 108 en 116 cm.
  • Maat 7-8 jaar: lengte van het kind tussen 117 en 126 cm.
  • Samenstelling: 82% polyester, 18% spandex.

Onderhoud: Niet wassen of drogen in de wasmachine. Om de levensduur van het badpak te verlengen, spoel het na elk gebruik met de hand uit in schoon water.
Hello Hossy is een creatief en trendy Frans merk, gespecialiseerd in modeaccessoires voor kinderen. Oorspronkelijk bekend om zijn originele petten, biedt het merk nu een breed scala aan producten: rugzakken, zonnebrillen, bobs en zelfs badkleding. De producten van Hello Hossy worden gemaakt zonder ftalaten of schadelijke chemicaliën, in overeenstemming met de Europese normen om de veiligheid van kinderen te garanderen. Of het nu gaat om het compleet maken van een zomerse outfit met een bob of badpak, of om een vleugje stijl toe te voegen met een pet of zonnebril, Hello Hossy stelt kinderen in staat hun persoonlijkheid te uiten met comfortabele en duurzame accessoires!

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt