Opvolgmelk - vanaf 10 maand tot 3 jaar - 800 g

€ 21,95

33 Items
Volumekorting
Hoeveelheid Korting U bespaart
2 2% Tot € 0,88
4 5% Tot € 4,39
8 7% Tot € 12,29

Tussen 10 maand en 3 jaar oud heeft uw kind specifieke behoeften waaraan eenvoudige koemelk niet voldoet. Babybio heeft groeimelk ontwikkeld met Franse koemelk, verrijkt met bifidus. In overeenstemming met de regelgeving, voorziet het in de mogelijkheid: * IJzer voor de versterking van de natuurlijke afweer, natuurlijk calcium voor de botopbouw, vitaminen voor een harmonieuze groei, eiwitten in de juiste hoeveelheid voor een gevarieerde voeding, een optimale verhouding van essentiële vetzuren (omega 6/omega 3) voor de ontwikkeling van de hersenen.

Ref: OC167

Opvolgmelk kan de eerste 6 maanden van het leven niet worden gebruikt als vervanging van moedermelk. Vanaf de leeftijd van 6 maanden blijft opvolgmelk het essentiële vloeibare voedsel voor zuigelingen, koemelk kan niet meer voldoen aan de specifieke behoeften van jonge kinderen. En omdat uw kind tussen de leeftijd van 10 maand en 3 jaar specifieke behoeften heeft waarin koemelk niet voorziet, neemt Babybio Peutermelk het over. Verpakt in een beschermende atmosfeer.

Was uw handen voor elke bereiding. De fles moet vlak voor de maaltijd worden klaargemaakt. Ik zal zonder aarzelen elke overgebleven fles eruit halen. Gebruik alleen de schep die in deze doos zit. Zorg ervoor dat u de doos goed sluit tussen elk gebruik. Maak na de maaltijd de fles en alle accessoires zorgvuldig schoon. Om de fles klaar te maken, reinigt en steriliseert u de fles en speen zorgvuldig; giet er de benodigde hoeveelheid water bij, opgewarmd tot maximaal 40°C (laag mineraalgehalte). Voeg het benodigde aantal afgestreken maatlepels toe aan het water (1 maatschepje voor 30 ml water); sluit en schud de fles krachtig; controleer de temperatuur aan de binnenkant van je pols voordat je het aan de baby geeft.

  • Bewaren bij kamertemperatuur voor opening
  • Verpakt in beschermende atmosfeer

Raadpleeg voor het eerste gebruik de voorzorgsmaatregelen voor gebruik die op de doos staan ​​vermeld.

Magere melk* ; volle melk* ; melkpermeaat*; maïs maltodextrines*; plantaardige oliën* (oliezuur zonnebloem*, koolzaad*, zonnebloem*); lactose*; galacto-oligosachariden* (melk) (5,1%); mineralen (calciumcitraat, calciumchloride, natriumcitraat, ijzerpyrofosfaat, calciumfosfaat, zinksulfaat, magnesiumsulfaat, kaliumfosfaat, natriumseleniet, kopersulfaat, kaliumjodide, mangaansulfaat) ; visolie; fructo-oligosachariden* (0,37%); vitamines (C, E, D, A, B3, B5, B8, B1, K, B6, B12, B9, B2); Bifidobacterium lactis; L-tryptofaan; antioxidant: extract rijk aan tocoferolen. Kan soja bevatten.

Bevat: melk, vis. Kan sporen bevatten van: soja

*Ingrediënten uit de biologische landbouw

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt