Waspoeder Color - Essential - Lavendel - 1,2 kg

BF111

€ 11,50

49 Items

Je bent nog niet ingelogd

Color waspoeder voor gekleurde was die je kleren de zalige geur van lavendelvelden in de Provence geeft. Pakt vuil en vlekken aan, zelfs op een lage temperatuur en is tegelijk zacht voor de gevoelige huid.

Inhoud: 1,2 kg

 

Dit Ecover Essential Color Lavender waspoeder: 

 ​heeft een krachtige, plantaardige formule

 is niet getest op dieren en vegan

 is verpakt in een doos uit 100% gerecycleerd karton

Eco-pluspunten van dit product
Milieuvriendelijke verpakking
Belgisch merk
Vegan

Essential wasproduct met lavendelgeur in poedervorm. Dit waspoeder voorkomt kleuroverdracht en houdt de kleuren van je wasgoed mooi en fris. Dit poeder is ook krachtig tegen vlekken, zelfs op een lage temperatuur. Ecocert gecertificeerd, vegan friendly en geproduceerd in België. 

Het Belgische merk Ecover maakt als sinds 1979 ecologische producten om jezelf en je huis proper te maken. Hun motto: let’s live clean. Dat wil zeggen bewust kiezen voor een clean leven, met cleane waarden en cleane producten. Daarom verklaarden ze de oorlog aan wegwerpplastic, kiezen ze steevast voor fosfaatvrije formules die de waterwegen helpen zuiver houden, opteren ze voor een duurzame bevoorradingsketen met lokale initiatieven waar mogelijk, bevatten Ecover producten bio-afbreekbare en hernieuwbare ingrediënten met natuurlijke parfums zonder giftige chemicaliën en streven ze naar een fabricageproces dat even zuiver is als de samenstelling van hun producten.

Voor gekleurd wasgoed. Controleer altijd de was-instructies in jouw kledij. Was donkere kleren altijd apart. Niet geschikt voor wol en zijde. Geschikt voor wasbeurten op 30°, 40° en 60° C.

Sodium Sulfate, Sodium Carbonate, Zeolite, Sodium C12-18 Alkyl Sulfate, Aqua, Laureth-6, Sodium Citrate, Sodium Polyaspartate, Laureth-7, Sodium Oleate, Sodium Carboxymethyl Starch, Sodium Silicate, Perfume, Limonene, Cellulose Gum, Linalool

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt