Huile sèche fermeté suractivée Bio - L'or Rose - 100 ml

€ 34,00

3 Items
Volumekorting
Hoeveelheid Korting U bespaart
2 2% Tot € 1,36
4 5% Tot € 6,80
8 7% Tot € 19,04
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Biologisch
Gemaakt in Frankrijk

Verstevig en tonifieer je huid met de Droge Liftende Olie Pro-Versteviging L'Or Rose van Melvita. Geformuleerd met krachtige natuurlijke actieve ingrediënten, dringt deze droge olie snel in de huid voor een gladde en stralende teint.

Ref: MT232

Productinformatie :
De Droge Liftende Olie Pro-Versteviging L'Or Rose van Melvita is de ideale oplossing om de huid te verstevigen en glad te maken, terwijl het diep voedt. Verrijkt met roze bessen en wilde rozenolie, helpt deze droge olie om de huid te verstevigen en te vormen op gebieden die vatbaar zijn voor verslapping, zoals de dijen, heupen en buik. Dankzij de lichte textuur trekt het snel in zonder een vettige laag achter te laten, waardoor de huid zacht, glad en zichtbaar steviger wordt. Bij regelmatig gebruik verbetert deze olie de elasticiteit en het uiterlijk van de huid.


Kenmerken :

  • Liftend en verstevigend effect : Tonifieert en maakt de huid gladder.
  • Voedt en verzacht : Verrijkt met natuurlijke oliën voor een gehydrateerde en zachte huid.
  • Lichte en niet-vette textuur : Dringt snel door zonder vettig laagje achter te laten.

Gebruik :
Breng de olie dagelijks aan op de gewenste zones (dijen, heupen, buik) en masseer zachtjes in cirkelvormige bewegingen tot het volledig is opgenomen. Voor optimale resultaten gebruiken in combinatie met een evenwichtige voeding en regelmatige lichaamsbeweging.

Samenstelling :
Aqua (Water), Schinus Terebinthifolia Seed Extract (Roze Bessen Extract), Rosa Canina Fruit Oil (Wilde Rozenolie), Glycerin (Glycerine).


Al meer dan 30 jaar zet Melvita zich in om biologische verzorgingsproducten te bieden die effectiviteit en respect voor het milieu combineren. Door gecertificeerde biologische ingrediënten te gebruiken en duurzame productiemethoden toe te passen, garandeert Melvita effectieve en milieuvriendelijke producten. De Droge Liftende Olie Pro-Versteviging L'Or Rose is een perfect voorbeeld van deze inzet en biedt een luxueuze, milieuvriendelijke verstevigende verzorging voor een zichtbaar strakkere en stralendere huid.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt