Rolltop luiertas rugzak - Night blue

€ 103,96

-20%

€ 129,95

Nieuwe ouders zijn duurzamer en hipper dan ooit. Deze marine blauwe eco-luiertasrugzak is gemaakt van 100% gerecycled polyester met praktische indeling en handige features zodat je niet in comfort moet inboeten als je op stap gaat met je mini.

Hét ideale accessoire voor ecologische mama's en papa's die ook onderweg bewust met hun gerief willen omgaan en houden van mooie spullen!


Vind dit product bij Sebio, uw ethische, ecologische en duurzame webshop. Ontdek ook een selectie van andere duurzame, lokale en ecologische artikelen om samen een groenere wereld op te bouwen.
Ref: LSG628

Rolltop luierrugzak Night Blue van Lässig is een hippe luiertas voor ouders die hun handen vol en tegelijk liever vrij hebben als ze op stap gaan met hun kroost.

Je past de grootte van de tas moeiteloos aan dankzij het rolltop systeem. Het volume van de rugzak is te vergroten van 17,5 naar maximaal 21,8 liter door hem simpelweg op te rollen. Opgerold sluit de tas met een simpele magneetsluiting. Dankzij de zijdelingse rits kan je makkelijk aan al je spullen.

Hij is licht van gewicht en komt met een hele boel handige accessoires: uitgerust met een waterafstotend verschoningsmatje, een geïsoleerde flessenhouder, afneembare bekerhouder, kinderwagenbevestigingen en een klein etui. Ook verkrijgbaar in anderetrendkleuren.

Materiaal: 100% gerecycleerd polyester van Waste2Wear - voor deze tas werden 38 gerecyclede PETflessen verwerkt.

Afmetingen: 30 x 14,5 x 46 cm
Gewicht: 960 gram
Inhoud: 17,5 liter
Onderhoud: proper maken met een vochtige doek

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt