Luier rugzak Adventure - olijfgroen

€ 103,96

-20%

€ 129,95

2 Items

Tijdloos, veelzijdig, gemaakt om elke dag met je mee te nemen.

Dit is de ideale metgezel voor actieve ouders met jonge kindjes. Een praktische luiertas die je gewoon op je rug draagt, zo heb je je handen vrij, met een doordachte indeling. Ook op het gebied van duurzaamheid scoort deze luierrugzak want aan de buitenkant is de rugzak gemaakt van gerecycled polyester.


Vind dit product bij Sebio, uw ethische, ecologische en duurzame webshop. Ontdek ook een selectie van andere duurzame, lokale en ecologische artikelen om samen een groenere wereld op te bouwen.
Ref: LSG558

Olijfgroen luier-rugzak Adventure uit de collectie van LÄSSIG is de ideale metgezel voor actieve ouders met jonge kindjes. De moderne luiertas heeft een groot hoofdvak met ritssluiting, twee vakken aan de voorkant en talrijke praktische binnenvakken waaronder een geïntegreerd gsm-etui. Afgewerkt met gewatteerde, verstelbare schouderbanden en een praktische polsband. Winnaar van de RedDot award van 2019.

Bij de tas zitten ook enkele praktische - en onmisbare - accessoires zoals een waterafstotend verschoningsmatje, een etui voor benodigdheden, verwijderbare, geïsoleerde flessenhouders en haakjes om hem makkelijk aan je buggy te hangen.

Materiaal:100% polyester Cyclepet® - gemaakt van gerecyclede plastic flessen - vegan
Afmetingen: 32 x 14 x 42 cm
Inhoud: 12,95 liter
Gewicht: 1,034 kg
Onderhoud: proper maken met een vochtige doek

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt