Luier schoudertas Tender - Camel

€ 87,96

-20%

€ 109,95

2 Items

Bij Lässig ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar een hippe, urban luiertas die ook meteen alles bevat wat je nodig hebt met een mini on the road.

Geniet van volledige flexibiliteit dankzij verschillende draagmogelijkheden: de lange schouderbanden, de korte draagriemen of de kinderwagenbevestigingen maken de luiertas in elke situatie een geschenk uit de hemel. Door de ingetogen shoppervorm is deze schoudertas een allrounder en ongecompliceerde metgezel voor elke dag - tijdens de babyfase en lang daarna.


Vind dit product bij Sebio, uw ethische, ecologische en duurzame webshop. Ontdek ook een selectie van andere duurzame, lokale en ecologische artikelen om samen een groenere wereld op te bouwen.
Ref: LSG560

Deze Tender schoudertas/luiertas Camel LÄSSIG maakt indruk met zijn hoogwaardige afwerking van veganistisch leer. Je hebt dus de looks maar tegelijk is deze schoudertas helemaal diervriendelijk. Deze camelkleurige stadstas is uitgerust met praktische luieraccessoires waardoor hij ideaal is voor hippe ouders en een prima metgezel is tijdens de babyfase maar ook nog lang daarna.

Het clevere design binnen en de handige accessoires maken deze luierhandtas af. Uitgerust met een waterafstotend luiermatje, een geïsoleerde flessenhouder, een verwijderbare bekerhouder, kinderwagenbevestigingen en een kleine tas voor hapjes of bestek, kan je alles meenemen wat je nodig hebt als je onderweg bent. Alle verschillende praktische vakken helpen je om je spullen gemakkelijk te organiseren. In het apart ritsvak aan de achterkant is een veilige plek voor je mobiele telefoon, sleutels en dergelijke.

Ook verkrijgbaar in stijlvol antraciet.

Materiaal: 100% polyester met waterafstotende polyrethane coating
Afmetingen: 43 x 31 x 12,5 cm
Inhoud: 12,95 liter
Gewicht: 850 gr
Onderhoud: proper maken met een vochtige doek

_

Het Duitse merk Lässig is een echte musthave voor jonge ouders om te ontdekken. Ze hebben niet alleen een heerlijke zomer collectie voor aan het strand of zwembad maar ook echt handige baby essentials om elke dag te gebruiken en geniet van te hebben. Neem een kijkje naar de volledige collectie om jouw favorieten te ontdekken.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt