Luiertas Twin Bag Triangle - olijfgroen

€ 91,96

-20%

€ 114,95

1 Item

Alles dubbel gepakt! Deze praktische, ruime en duurzame Green Label collectie Twin Luiertas biedt voldoende ruimte voor alle extra spulletjes die je nodig hebt om op stap te gaan met je tweeling of kleine kapoenen.

Kies zelf hoe je deze groene kindertas draagt: aan je schouder, je kinderwagen of zelfs op je rug. Dankzij de geïntegreerde extra rugzakfunctie hebben moeders altijd hun handen vrij voor hun kleintjes. De schouderband hoeft alleen nog maar in de bijgeleverde karabijnhaak te worden geregen en vastgemaakt en dan kan de tas al als rugzak worden gedragen.


Vind dit product bij Sebio, uw ethische, ecologische en duurzame webshop. Ontdek ook een selectie van andere duurzame, lokale en ecologische artikelen om samen een groenere wereld op te bouwen.
Ref: LSG539

Praktische luiertas Twin bag Triangle Olijfgroen uit de collectie van Lässig. De buitenkant van deze tweeling luiertas is gemaakt van 100% gerecycled polyester van het textielbedrijf Waste2Wear. Hiervoor waren 14 gerecyclede petflessen gebruikt en herwerkt tot een stevige tas.

De luiertas voor tweelingen wordt geleverd met een extra groot waterafstotend verschoningsmatje, een verwijderbare houder voor babyvoeding, verschillende compartimenten - waaronder eentje dat 100% waterafstotend is - en zakjes voor je gsm, sleutels en portemonnee. Er is ook een fopspeenzakje voor twee tutjes en een geïsoleerde uitneembare flessenhouder in XXL-formaat ideaal voor tweelingen.

Er zijn haken voor de kinderwagen aanwezig zodat je op elk moment je rug weer kunt ontlasten.

Materiaal: 100% recycled polyester - vulling: 100% polyester
Afmetingen: 41 x 18 x 32 cm
Gewicht: 1.36 kg
Inhoud: 20 liter
Onderhoud: proper maken met een vochtige doek

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt