Luiertas Manu Messenger Bag - Zwart

€ 71,96

-20%

€ 89,95

1 Item

De luiertas Manu van LÄSSIG in het zwart, verbergt veel goed ontworpen opbergruimte achter zijn slanke silhouet.

Deze tas komt met een hele reeks praktische verschoningsaccessoires en is deels gemaakt uit gerecyclede PET-flessen. Dat maakt van deze schoudertas een prima metgezel voor elk jong gezin!


Vind dit product bij Sebio, uw ethische, ecologische en duurzame webshop. Ontdek ook een selectie van andere duurzame, lokale en ecologische artikelen om samen een groenere wereld op te bouwen.
Ref: LSG536

Handige luiertas Manu Messenger Bag Zwart is een schoudertas met plek voor al je baby's spulletjes. De luiertas Manu Messenger Bag van LASSIG uit hun Green Label-collectie ondersteunt ouders op een stijlvolle en functionele manier bij hun dagelijkse gezinsleven. Verborgen achter het slanke silhouet is een ruim hoofdvak, een veelvoud aan goed ontworpen vakken - inclusief nat compartiment - en extra veel ruimte.

Dankzij de grote ritssluiting en de praktische magneetsluiting en de lichtgekleurde voering zijn heb je alle noodzakelijke spullen bij de hand. Wanneer de luiertas wordt uitgevouwen met behulp van de ritssluiting, kan deze gemakkelijk en veilig grotere items vervoeren als handige schoudertas.

Inclusief waterafstotend verschoningsmatje, een geïsoleerde flessenhouder, bekerhouder, kinderwagenbevestigingen en een kleine tasje voor bestek, heb je alles wat je onderweg nodig hebt. Door de vele verschillende praktische vakken die zowel van binnen als van buiten toegankelijk zijn, berg je al je belangrijke spullen gemakkelijk op zoals je wilt.


Materiaal: het buitenmateriaal van de Manu Messenger Bag is 100% gerecycled polyester van textielbedrijf Waste2Wear. Hiervoor werden 12 gerecyclede petflessen verwerkt en rgerecycleert tot een prachtige compacte schouder- en luiertas.
Afmetingen: 44,5 x 16,5 x 32,5 cm
Gewicht: 1.36 kg
Inhoud: 13,5 liter
Gewicht: 670 gram
Onderhoud: proper maken met een vochtige doek

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt