Inox brooddoos met bamboe deksel - Garden Explorer

€ 31,94

Hongerige wereldreizigers hebben alles wat ze nodig hebben met deze robuuste en BPA-vrije, roestvrijstalen lunchbox Garden Explorer.

Het bamboe houten deksel met siliconen ring sluit de brooddoos perfect af en doet tegelijk dienst als bord.


Vind dit product bij Sebio, uw ethische, ecologische en duurzame webshop. Ontdek ook een selectie van andere duurzame, lokale en ecologische artikelen om samen een groenere wereld op te bouwen.
Ref: LSG510

Inox brooddoos met bamboe deksel Garden Explorer van Lässig is ideaal om je lunch mee te nemen naar school, op stap of het werk. De BPA vrije lunchbox is gemaakt van stevig RVS en de snelgroeiende, hernieuwbare grondstof bamboehout. Praktische details zoals de flexibele, uitneembare verdeler, maken het mogelijk om verschillende snacks in één lunchbox te bewaren en mee te nemen voor een gevariëerde en gezonde lunch. De siliconen ring die in het deksel is geïntegreerd, sluit de lunchbox stevig af en snacks blijven vers en lekker.

Materiaal: roestvrijstaal, deksel uit bamboe hout

Afmetingen: 18 x 12,5 x 6 cm

Inhoud: 800 ml

Gewicht: 389 gram

Wasadvies: Terwijl de roestvrijstalen onderdelen vaatwasmachinebestendig zijn, kan de bamboe deksel eenvoudig met de hand worden gereinigd met een vochtige doek en afwasmiddel en daarna goed afdrogen.

_

Het Duitse merk Lässig is een echte musthave voor jonge ouders om te ontdekken. Ze hebben niet alleen een heerlijke zomer collectie voor aan het strand of zwembad maar ook echt handige baby essentials om elke dag te gebruiken en geniet van te hebben. Neem een kijkje naar de volledige collectie om jouw favorieten te ontdekken.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt