Lichtgrijze brooddoos - About friends

€ 9,95

Met de knappe en praktische lunchbox van Lässig worden ontbijt- en lunchpauzes in de toekomst nog leuker.

De About Friends brooddoos bevat een praktisch, uitneembaar dienblad voor verschillende snackjes. Het robuuste materiaal en de makkelijk te hanteren sluiting maken deze lunchbox de perfecte keuze voor je volgende uitje.


Vind dit product bij Sebio, uw ethische, ecologische en duurzame webshop. Ontdek ook een selectie van andere duurzame, lokale en ecologische artikelen om samen een groenere wereld op te bouwen.
Ref: LSG574

Lichtgrijze brooddoos About Friends van LÄSSIG - uit de Adventure Tipi collectie - biedt met zijn uitneembare schaaltje met 3 vakjes zodat je voldoende ruimte hebt voor een diverse lunch mee te geven. Gemakkelijk te openen en te sluiten, het is de ideale metgezel voor hongerige avonturiers.

Deze praktische vakjes maakt het gemakkelijk om je lunch in de brooddoos te scheiden: in het bovenste dienblad heb je ruimte voor stukjes fruit en kleinere snacks, terwijl het compartiment eronder niet verdeeld is en voldoende ruimte biedt voor sandwiches en broodjes. De lunchbox is verkrijgbaar in drie verschillende uitvoeringen en is gemakkelijk schoon te maken in de vaatwasser.

Materiaal: 100% polypropyleen - voedselveilig
Afmetingen: 17,7 x 13,4 x 7,3 cm
Gewicht: 192 gram
Onderhoud: mag in de afwasmachine

_

Het Duitse merk Lässig is een echte musthave voor jonge ouders om te ontdekken. Ze hebben niet alleen een heerlijke zomer collectie voor aan het strand of zwembad maar ook echt handige baby essentials om elke dag te gebruiken en geniet van te hebben. Neem een kijkje naar de volledige collectie om jouw favorieten te ontdekken.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt