Groene klei poeder - Extra fijn

€ 5,50

1532 Items
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Gemaakt in België
Belgisch merk

Natuurlijk extra fijn groene kleipoeder om zelf zuiverende maskers mee te maken die overtollige talg absorberen en de huid verzachten. Dermatologisch getest en ideaal voor de gecombineerde tot vette huid.

Inhoud: 250 gr

Dit Vita Verde DIY Green Clay Powder:

 ​zuivert en verzacht de huid

 is ideaal om zelf (gezichts)maskers mee te maken

 is gemaakt in België

Ref: 5413393000215

Groene klei in poedervorm die absorbeert, zuivert, verzacht en het evenwicht van de huid herstelt. Makkelijk en snel te gebruiken voor verzachtende kompressen die je plaatselijke aanbrengt of in zuiverende DIY gezichtsmaskers.

Het Belgische eco-merk Vita Verde heeft het groene hart op de juiste plaats. Dit 'made in Belgium'-merkje heeft een reeks zero waste producten en natuurlijke huidverzorging voor alle huid- & haartypes. De natuurlijke verzorging van hun green skincare gamma bevat alleen gezonde ingrediënten uit minerale en plantaardige bronnen. Voor een zorgeloos dagelijks verwenritueel.

Zelf een masker maken met groene klei poeder: meng een kleine hoeveelheid water met het poeder tot een pasta (in een potje of schaaltje). Breng de pasta in een dikke laag plaatselijk aan op een schone huid. Laat even intrekken en spoel af met schoon water.

INCI: Montmorillonite

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt