Menstruatiecup LadyCup® - Pinkcup

€ 25,10

15 Items
Volumekorting
Hoeveelheid Korting U bespaart
2 2% Tot € 1,00
4 5% Tot € 5,02
8 7% Tot € 14,06
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Herbruikbaar

LadyCup® het menstruatiekuipje : voor alle vrouwen die een comfortabeler leven willen. VEILIG - MODERN – EENVOUDIG – MILIEUVRIENDELIJK - ECONOMISCH – HYGIËNISCH. Twee maten : Small en Large.

Ref: LD003

Het modernste product voor de vrouwelijke intieme hygiëne 100% een volwaardig alternatief voor maandverband en tampons eenvoudig in het gebruik milieuvriendelijk – bij goed onderhoud met een levensduur van wel 15 jaar de aankoop van LadyCup® is al na 4 maanden ecologisch en economisch rendabel maximaal flexibele siliconen optimale maten en het design met een glad oppervlak vereenvoudigt het gebruik en onderhoud vervaardigd van Duitse siliconen van de hoogste kwaliteit, die alleen worden gebruikt in de medische sector en de voedingsmiddelenindustrie

Let u er bij de manipulatie met LadyCup® op dat uw handen goed schoon zijn! Desinfecteer LadyCup® voor het eerste gebruik. U kunt uw LadyCup  uitkoken (circa 5 min.) of steriliseren met behulp van een sterilisatieoplossing van sterilisatietabletten. Om het kuipje makkelijker in te brengen raden we met name jonge meisjes / vrouwen (maat S(mall)) aan om lubricerende gel op waterbasis te gebruiken. De ideale positie om de cup in te brengen / uit te nemen is zittend of staand. Voordat u uw LadyCup® inbrengt, vouwt u hem twee keer in de lengte dubbel. De dubbelgevouwen cup brengt u in in de vagina.
 
Na enige tijd zal dit voor u een volstrekt gewone handeling worden die u zonder enig probleem verricht. Het inbrengen / uitnemen van LadyCup® is niet ingewikkelder dan het inbrengen / uitnemen van een gewone tampon.

LadyCup® moet afhankelijk van de hevigheid van de menstruatie 2-5× per dag worden geleegd.

Het volstrekt gladde oppervlak van LadyCup® vereenvoudigt het onderhoud. LadyCup® heeft zowel aan de binnen- als aan de buitenkant geen enkel merk, opschrift of ander symbool. Bewaar uw LadyCup® in het bijgeleverde katoenen opbergzakje. Door uw LadyCup® op te bergen op een plek zonder UV-straling zorgt u ervoor dat hij zijn “schone” witte kleur behoudt. Bewaar LadyCup® niet in verpakkingen die niet luchtdoorlatend zijn. Kook uw LadyCup® uit of steriliseer hem aan het eind van uw menstruatieperiode. Dit kunt u natuurlijk ook tijdens uw menstruatieperiode doen. Als basisonderhoud van uw LadyCup®tijdens de menstruatie raden we aan hem indien mogelijk af te spoelen met water en ongeparfumeerde zeep. Doe dit zo snel mogelijk na het legen, zodat het menstruatiebloed niet opdroogt en LadyCup® dus nog gemakkelijk schoon te krijgen is. Heeft u geen water ter beschikking, dan kunt u bijvoorbeeld ook toiletpapier gebruiken.

LadyCup is verkrijgbaar in twee maten: S(mall) – voor vrouwen die niet zijn bevallen en voor vrouwen tot en met 25 jaarL(arge) – voor vrouwen die zijn bevallen en voor vrouwen boven de 25 jaar

Grootte S(mall)

  • doorsnede: 40mm
  • lengte: 46mm
  • handgreep: 19mm
  • inhoud: 21,2ml

Grootte L(arge)

  • doorsnede: 46mm
  • lengte: 53mm
  • handgreep: 13mm
  • inhoud: 34,3ml


Het product LadyCup® wordt aanbevolen door de Nationale Gezondheidsorganisatie van de Tsjechische Republiek en heeft een milieucertificaat voor de gebruikte siliconen. LadyCup® is het modernste product voor de vrouwelijke intieme hygiëne. Met LadyCup® veraangenaamt u de periode van uw menstruatie. LadyCup® is de combinatie van een optimale vorm met materiaal van de beste kwaliteit. De productie van LadyCup® in een speciale schone omgeving voldoet aan hoge kwaliteitseisen.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt