Mozes Mand met matras en bekleding - Jersey ecru

€ 127,20

-20%

€ 158,99

1 Item
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Belgisch merk

Op zoek naar een veilig en geborgen plekje tijdens de eerste kraamweken van je baby? Leg je bundeltje geluk in deze moses mand, hét ideale plekje voor pasgeboren baby?s om lekker te rusten.

De genderneurale babywieg komen met een matrasje en zachte ecru bekleding. Lekker licht en makkelijk overal mee naartoe kan nemen. Zo kan je kleintje altijd rustig slapen.

Ref: CH890

Moses Mand CHILD HOME met matras en Jersey Ecru bekleding is een wondermooi en cosy plekje voor je pasgeboren baby. De prachtige mand met bijgeleverd matrasje voor extra comfort en wasbare bekleding is een knus plekje voor jouw baby om een dutje te doen.

Schommelende wiegstandaard en matrasbeschermer zijn apart verkrijgbaar >

Let op: Gebruik de mozes basket enkel op een stevig, stabiel, horizontaal en droog oppervlak. Laat de draagriemen niet in de reiswieg hangen. Draag de reiswieg nooit met je kind erin. Dit product is alleen geschikt voor een pasgeboren baby.

Afmetingen: 84 x 47 x 29 cm
Leeftijd: vanaf de geboorte tot ongeveer 6 maanden (max 9 kg)
Materiaal mand: Maisblad - matras: 55% katoen en 45% polyester - vulling: 100% polyester - cover: 100% jersey katoen
Onderhoud: enkel de hoes is wasbaar

_

Het Belgische CHILDHOME is een familiebedrijf met passie en een ruim assortiment producten voor (jonge) families: van kinderstoelen tot leuke kinderbedden en de famous Mommy Bags. Dit kindermerk zorgt voor stijl, comfort én kwaliteit in je uitzet en interieur. Bekijk de volledige collectie hier >

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt