Grijze cover voor TipiBed - 200 x 90 cm

€ 125,01

Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Belgisch merk

Tover het tipibed van jouw kindje om in een supergezellige wigwam met de tipi bed cover in grijs. Geef toe: wie wil er nu niet slapen in deze coole indianentent? Bedtijd was nog nooit zo leuk!

Perfecte aankleding voor jouw kinder- of speelkamer,ook leuk nadat je kind uit het bedje is gegroeid als speel- en rustplekje.

Ref: CH871

Grijze cover voor TipiBed van CHILDHOME kan je makkelijk bevestigen aan het bedhuisje bedframe van 200 cm lang (apart verkrijgbaar) met de lintjes. Zo tover je je kinderbed om tot een superleuk huisje. Alle zijdes kunnen opgerold worden en er zit een raam en deurtje in. Dankzij deze coole indianentent wordt de kinderkamer ongetwijfeld dé eyecatcher van het ganse huis!

Let op: dit is enkel de bedtipi cover. Het frame, de matras en lattenbodem zijn apart verkrijgbaar. Stel hier je eigen bedhuisje samen >

Afmetingen: 148 x 80 x 105 cm
Materiaal: 100% katoen
Onderhoud: wassen op 30°C - Niet in de droger, niet chemisch reinigen, niet bleken

_

Het Belgische CHILDHOME is een familiebedrijf met passie en een ruim assortiment producten voor (jonge) families: van kinderstoelen of bedjes en de famous Mommy Bags. Dit kindermerk zorgt voor stijl, comfort én kwaliteit in je uitzet en interieur. Bekijk de volledige collectie hier >

 

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt