Baby tandenborsteltjes - Shifting sand/Cambridge blue

€ 9,95

Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
BPA-vrij

Baby's en tandenpoetsen is geen topcombo maar met deze zachte vinger tandenborstels kan je er een leuk moment van maken.

Je schuift het borsteltje makkelijk over je vinger en kan makkelijk poetsen. De bultjes op de rug verzachten ook pijnlijk tandvlees, terwijl de borstelharen aan de voorkant de eerste tandjes van je baby schoon houden. Een hippe baby-musthave!

Ref: MLU366

Set van 2 super handige vingertandenborstels voor baby's Shifting Sand + Cambridge Blue uit de collectie van Mushie. De babytandenborstel is gemaakt uit flexibel siliconen en schuif je makkelijk over je vinger. Zo kan je de (doorkomende) tandjes van je kleintje makkelijker poetsen dan met een klassieke kindertandenborstel.

Deze baby tandenborsteltjes komen in een set van 2, in 2 hippe trendkleuren. Eentje voor mama/papa om te poetsen en eentje als afleiding voor je mini ;-)

Materiaal: 100% siliconen, vrij van BPA
Onderhoud: handwas met warm water

_

Mushie is een topper voor jonge gezinnen. Hun missie: onze baby's verdienen enkel het beste. Dit Amerikaans merk brengt ons duurzame items in ecologische materialen en maakt handige must-haves in de mooiste kleuren die het leven met kleine kindjes makkelijker maar ook stijlvoller maken. Stuk voor stuk betaalbaar en zowel leuk voor kleintjes als mama!

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt