Voedende balsem - Nectar de Miels

€ 24,50

Volumekorting
Hoeveelheid Korting U bespaart
2 2% Tot € 0,98
4 5% Tot € 4,90
8 7% Tot € 13,72
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Eerlijke handel
Gemaakt in Frankrijk
Frans merk

intense voedingsbalsem voor het lichaam. Deze tijmhoningbalsem is een behandeling die droge tot een zeer droge huid voedt. Het maakt het mogelijk om de gevoelens van strakheid en jeuk van te sussen, kan te droog zijn door ze te repareren om ze zacht en soepel te maken. De rijke, smeltende en delicate textuur laat een aangenaam parfum op je huid achter. Het is bekend dat de sheaboter in de formule de droge huid in diepte kalmeert en de droge huid voedt. Deze balsem is ecologisch en organisch voor beter respect voor uw huid. Getest op een zeer droge en gevoelige huid. Extreme voedingsbehandeling samengesteld uit tijmhoning.

175 ml

Ref: MT063
  • Ecologische en biologische cosmetica gecertificeerd door Ecocert Greenlife volgens het Ecocert -referentiekader
  • 99% van de totale ingrediënten is natuurlijk. < < < Li> 21% van de totale ingrediënten komt van de biologische landbouw

Ingrediënten: aqua/water - helianthus annuus (zonnebloem) zaadolie - glycerine - capryl/capric Triglyceride - cetearylalcohol - olus olie/plantaardige olie *** -coco -caprylaat/caprate - butyrospermia parkii (shea) boter* - bentonite -mel/honing* - Hordeum vullere extract* - ceylpalmitaat - C10-2 (Sunflower) Zaadolie Onafhankelijke uniponifiables* - Natriumlevulinaat - Natriumgluconaat - Glyceryl caprylaat - Cetearylglucoside - Biosaccharidegom -1 -evulinezuur? Bisabolol* - Xanthan Gum - Natriumbenzoaat - Kaliumsorbaat -tocoferol - Parfum/geur? Linalool ** - limoneen **.

*Ingrediënten van organische landbouw
** Natuurlijke bestanddelen van aromatisch concentraat
*** Gekransformeerd van biologische ingrediënten 0

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt