Anti-insecten spiraal - 4 stuks
ED004

€ 7,50

29 Items

Je bent nog niet ingelogd

Anti-insecten spiraal op basis van neembladeren. Ideaal om even te laten branden op je terras, balkon, boot of kampeerplek tegen de insecten.

Inhoud: 4 stuks

 

Deze neem incens spirals:

 ​branden elk ongeveer 8 uur

 bevatten alleen natuurlijke ingrediënten

 zijn veilig voor mens, milieu en huisdieren

Ecologisch spiraal op basis van neembladeren om insecten weg te houden. In dit pakket zitten 4 spiralen die 8 uur kunnen branden buiten om insecten af te weren. Bevat enkel natuurlijke ingrediënten en geen insecticiden.

La Droguerie Ecologique maakt al meer dan 15 jaar een gamma aan natuurlijke ingrediënten om zelf je huishoudproducten mee te maken. Met de bijhorende handleiding en hun gamma aan pure ingrediënten loodsen ze je moeiteloos door het DIY proces. Hun producten worden gemaakt in Frankrijk of West-Europa, bevatten natuurlijk materialen en zoveel mogelijk ingrediënten uit de biologische landbouw.

Plaats de spiraal op een plat en stabiel oppervlak. Dit product is ontworpen voor gebruik in openlucht. Blijf altijd bij de brandende spiraal. Buiten het bereik van kinderen en huisdieren gebruiken. Hou er rekening mee dat licht ontvlambare vloeistoffen of materialen niet in de buurt van dit product mogen komen.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt