Opbergzak, speelmat & luiertas Soft Icons - Play&Go

€ 64,95

1 Item
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Belgisch merk

Zachte speelgoedzak, speeltapijt en luiertas in één met verschillende kleurrijke vormpjes. Leg al het speelgoed van je baby of peuter op deze speelmat, trek de speelgoedtas aan en de speelkamer, slaapkamer of woonkamer is in een handomdraai opgeruimd.

Ref: PGO030

De 3-in-1 opbergzak/speelmat Soft van Play&Go combineert comfort en functionaliteit. Met een dikte van 2 cm en een diameter van 120 cm biedt hij een aangename speeloppervlakte en maakt hij het opruimen van speelgoed eenvoudiger. Dankzij de afneembare schouderriem kan hij gemakkelijk worden gedragen of aan een kinderwagen worden bevestigd. Voor de veiligheid van baby’s beschermt een katoenen flap de trekkoorden.

  • Afneembare schouderriem voor eenvoudig en praktisch vervoer.
  • Katoenen flap toegevoegd om toegang tot de trekkoorden te voorkomen.

  • Onderhoud : Koud wassen wordt aanbevolen, vervolgens ophangen om te drogen.
  • Herkomst : Ontworpen in België en gemaakt in China.
  • Afmetingen : Diameter van 120 cm en dikte van 2 cm.
  • Samenstelling : Buitenkant van 100% katoen jersey, binnenkant van polyester vulling. Diamantstiksels aan de buitenkant.

Play&Go is een innovatief merk dat speelse en functionele opbergtassen aanbiedt. Ontworpen om het opbergen van speelgoed en accessoires te vergemakkelijken, transformeren hun producten in speelmatten voor een praktische en leuke ervaring. Gemaakt van duurzame materialen, combineren de Play&Go-tassen esthetiek met robuustheid. Perfect om kinderkamers te organiseren terwijl ze een speelse touch toevoegen, zijn deze tassen verkrijgbaar in verschillende patronen en kleuren. Kies voor Play&Go en vereenvoudig het opruimen terwijl je de verbeelding van je kleintjes stimuleert.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt