Brill'out ramen en glanzende oppervlakken set van 2

€ 12,69

Volumekorting
Hoeveelheid Korting U bespaart
2 2% Tot € 0,51
4 5% Tot € 2,54
8 7% Tot € 7,11
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Gemaakt in Frankrijk
Frans merk

Een echte revolutie in het huis om zijn ramen in het water op een ecologische, economische en eenvoudige manier schoon te maken. Geen sporen en knuffels meer! Je ramen doen wordt een echt plezier! The Brill Kit All werd gekozen Best Ecological Product 2014!

Ref: TE034

De brill'out: was uw ramen in het water!


De Brill'tout is een revolutie in het huis. Het wordt eenvoudig gebruikt in water en biedt u een onberispelijke weergave op al uw briljante ramen en oppervlakken? Allemaal met een eindelijk ecologische stof!

tussen twee ramen, passeer de brill? Alles blauw onder het water om vuil te verwijderen. Als het te vies is, ga dan naar de machine tot 90 ° C.

De Brill'out wast honderd keer in een machine ... wassen en hergebruiken! De Brill'Out is ook revolutionair in zijn productie: het polyester dat het componeert, wordt getransformeerd in stof dankzij gepulseerd water in een gesloten circuit. Dit juiste transformatieproces werd beloond met een ecologische prijs.

Passeer het brill'uther blauw na natte natte het vervolgens sterk. Veeg vervolgens af met de gele brill'out: je raam is schoon, zonder enige trace of pluche!

  • 100% polyester samenstelling, OEKOTEX gecertificeerde Franse productie -stof.
  • Dimensie: 30x30 cm
  • Lavage 90 ° C Max

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt