Vloerzeep - 1 liter

HA020

€ 4,30

22 Items

Je bent nog niet ingelogd

Natuurlijke vloerzeep die vloeren schoon en gezond houdt. De combinatie van lijnzaadolie en plantaardige ingrediënten zorgt voor een natuurlijke glans en een milde, frisse geur in huis.

Inhoud: 1 liter

 

Deze vloerzeep: 

 ​heeft een formule op basis van plantaardige en minerale ingrediënten 

 is niet getest op dieren

 komt in een fles gemaakt uit gerecycleerd plastic

Diervriendelijk en plantaardig schoonmaakproduct dat bijzonder geschikt is om op natuurlijke wijze poreuze oppervlakken zoals steen, ongeglazuurde tegels en terrastegels schoon te maken. Deze vloerzeep heeft een verzorgende en beschermende werking. 

Het Belgische merk Ecover maakt als sinds 1979 ecologische producten om jezelf en je huis proper te maken. Hun motto: let’s live clean. Dat wil zeggen bewust kiezen voor een clean leven, met cleane waarden en cleane producten. Daarom verklaarden ze de oorlog aan wegwerpplastic, kiezen ze steevast voor fosfaatvrije formules die de waterwegen helpen zuiver houden, opteren ze voor een duurzame bevoorradingsketen met lokale initiatieven waar mogelijk, bevatten Ecover producten bio-afbreekbare en hernieuwbare ingrediënten met natuurlijke parfums zonder giftige chemicaliën en streven ze naar een fabricageproces dat even zuiver is als de samenstelling van hun producten.

Gebruik 1 dopje (30 ml) in een halve emmer lauw water (van ongeveer 5 liter). Bijzonder geschikt voor ongeglazuurde tegels, natuurstenen en betonnen vloeren.

Aqua, Linum usitatissimim seed oil, Potassium carbonate, Parfum, Limonene, Citral

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Altijd klaar om je verder te helpen

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt