Ruitenreiniger spray - 500 ml

HA163

€ 4,50

109 Items

Je bent nog niet ingelogd

Sneldrogende ruiten- en glasreiniger voor een streeploos resultaat. Dit bio-afbreekbare schoonmaakproduct verwijdert vingerafdrukken en maakt vuile ramen weer schoon zonder chemicaliën.

Inhoud: 500 ml

 

Deze reinigingsspray voor ramen: 

 ​heeft een krachtige, plantaardige formule

 is niet getest op dieren

 komt in een fles uit gerecycleerd plastic

Eco-pluspunten van dit product
Milieuvriendelijke verpakking
Belgisch merk

Plantaardige ruitenreiniger voor kristalheldere glazen oppervlaktes. Deze glasreiniger werd speciaal ontwikkeld voor een streepvrij resultaat.

Het Belgische merk Ecover maakt als sinds 1979 ecologische producten om jezelf en je huis proper te maken. Hun motto: let’s live clean. Dat wil zeggen bewust kiezen voor een clean leven, met cleane waarden en cleane producten. Daarom verklaarden ze de oorlog aan wegwerpplastic, kiezen ze steevast voor fosfaatvrije formules die de waterwegen helpen zuiver houden, opteren ze voor een duurzame bevoorradingsketen met lokale initiatieven waar mogelijk, bevatten Ecover producten bio-afbreekbare en hernieuwbare ingrediënten met natuurlijke parfums zonder giftige chemicaliën en streven ze naar een fabricageproces dat even zuiver is als de samenstelling van hun producten.

Verstuif de ruitenreiniger rechtstreeks op glazen oppervlaktes of spiegels. Vervolgens afkuisen met een zachte, droge doek.

Aqua, Alcohol denat., Caprylyl/Capryl glucoside, Candida bombicola/glucose /rapeseed oil ferment, Parfum, Limonene, Citric acid

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt